Ilustrační foto: pixabay.com
Pan N. N.
15. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
16.6.2019 09:58
Fakt se bavím nad některými komentáři, díky za všechny. Pan N. N. je jen moje interpretace určitého „typu“ osobnosti, není to diagnóza. Ano, Zdenko Jírová, N. N. je sociopatický, neboť naprosto přehlíží potřeby a zájmy ostatních, jsou ovšem i jiní sociopati stejně jako jiní psychopati (prosím neplést si psychopatii s neuropatií, to je zas něco jiného, ta je neurologická, ne psychologická kategorie). Akorát si myslím, že to moc humorně napsané není, já se u toho psaní vůbec nebavil, nýbrž jsem nás všechny litoval. Určitě si z toho legraci nedělám, jen se někdy radostí přiopiju, když nějaký N. N. zmizí z naší politiky. (Ale pozor, oni jsou zombie.)
Eva Mužíková
16.6.2019 09:51
Ráda jsem si článek přečetla, je opravdu výstižný. Přestože mne dlouhé texty předem odrazují, tentokrát jsem, hlavně kvůli autorovi neodmítla a nelituji.
Zdenka Soukupová
16.6.2019 09:45
Pane Oldřichu, výborný článek. Hodil by se i jako přednáška pro studenty psychologie. A taky trochu pasuje na některé íčkaře. Za tuto větu se "potrefeným" omlouvám. No, a teď jsem asi taky trochu N.N.
Hana Rypáčková
16.6.2019 09:20
Výstižné, vyčerpavající, výborné popsaní typu těch, kteří se prodrali do čela této země. Takové slabé odvary znám i z okolí. Říkáme jim : " Ne né" a " Narcis k obrazu svému stvořen". V některých bodech se ale taky poznám, ale snažím se na sobě pracovat. Asi nejsem sama..Je to dobrý rozbor osobnosti.
Eva Kopecká
15.6.2019 22:25
Ale? Autor zná mého bývalého? Zajímavé. Dotyčný se o něm nikdy nezmínil. Jak je ten svět malý...!
Zuzana Pivcová
15.6.2019 20:37
Je to pojato humorně, ale pro mě dost smutný fakt. Sice neznám takového superjedince suma sumárum. to už by mě porazilo, ale v jednotlivých částech se některé osobnosti odrážejí. Díky, Oldo, "voni jsou hlava"!
Mirek Hahn
15.6.2019 16:25
To mi pane Čepelko řekněte, kdo vám za napsání článku zaplatil. protože to není možné abyste psal takové články a nic z toho neměl. A to je prostý fakt. A basta.... :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
15.6.2019 15:46
Pane Oldřichu Váš článek patří mezi ty nejlepší, které jsem v poslední době četla nejen na íčku. Velmi trefně s humorem jste popsal některé postavy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA