Foto: autorka
Čas růží
3. 7. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
8.7.2019 21:55
Pěstuji si malé růžičky na balkoně a když teď kvetou, chodím je ukazovat nemocné nechodící ženě.
Květuše Pinkasová
4.7.2019 18:54
Prohlédla jsem si Tvé krásné růžičky a moc mne naladily a usmívám se tady. Pomněnku mám ráda od dětství ale nevím, která květinka by se mi nelíbila a neobdivovala bych ji. Od planetária jsem šla se třídou vnučky před 4 roky... moc vzpomínáme.
Naděžda Špásová
3.7.2019 16:03
No Věrko, to jsi se teda vydováděla. Ale fotky jsou krásné. Já růže taky nemusím, ale jako květina se mi líbí.
Dana Puchalská
3.7.2019 15:25
Věrko, to je n á d h e r n á procházka. Vzpomněla jsem si na dobu, kdy jsem každý druhý týden jezdila tramvají do planetária. Měli jsme tam pronajatou učebnu. Bylo to v minulém století...
Vždy to tam bylo hezké, ale teď to je krásné. Růže mám ráda. Udělala jsi mi radost. Proto přidávám ********** navíc.
Soňa Prachfeldová
3.7.2019 13:53
Nádhera Věrko, růže miluji, mám je v předzahrádce, jsou skromné a nenáročné a překrásné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA