Hana Polednová
19.7.2019 13:06
Gratuluji děvčatům k výhře, ze srdce vám to přeji.
Marie Seitlová
16.7.2019 07:43
Gratuluji Janě a oběma Aničkám. Je dobře, že redakce nepoctivce vyřadila.
Helenka Vambleki
15.7.2019 18:01
Já vážně nevím, proč tato diskuze? Cituji pravidla, která když jsou daná, mají se dodržovat: "
Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář, který bude soutěžit pod svým jménem, anonymní profily (přezdívky) či vícečetné profily nejsou přípustné. Rovněž není přípustné, aby z jedné I.P. adresy soutěžilo více soutěžících (to platí i pro rodinné příslušníky)."
Anna Potůčková
15.7.2019 16:57
Jen pro zajímavost vím ještě o jedněch stránkách, kde se může soutěží zúčastnit jen jeden soutěžící z jedné IP. Další člen rodiny musí jít třeba k sousedům chtíc hrát o nějakou cenu :-) , pokud sousedé nesoutěží.
Libuše Křapová
15.7.2019 16:39
Bohumile, jenže oni se neozvali, asi vědí proč. Nejste z toho zbytečně nervózní? Vy tu za ně bojujete - a oni nic?
Bohumil Křenek
15.7.2019 16:37
Néjlepe by bylo, kdyby se k tomuto vyjádřili dotyční ( paní Hadašová, Kravková a pan Procházka). Jen p.Raška ví jaké mají adresy, tedy zdali bydlí třeba na jedné adrese. Pokud nepoužívali jeden PC tak by těch diskvalifikovaných soutěžících mělo být více . Všichni soutěžící musí být totiž řádně zaregistrováni. Pak je ta diskuze zbytečná a některé dámy jsou z toho nervozní,......
Helenka Vambleki
15.7.2019 14:48
Pane Křenku, je mi z vaší reakce smutno. Nejste mezi diskvalifikovanými a přesto se tu za ně bijete jak lev a omlouváte nějakým "co když chodí do knihovny" (- jó to by byla náhodička, že zrovna první dva výherci chodí do jedné knihovny) a nakonec ještě přidáte větu o zvýšení prodeje PC. To je přece jasné, že adresa IP není o počítači, můžete mít doma deset počítačů, ale IP je adresa vašeho připojení k internetu. A jestli se nějací vychytrálkové z jedné IP adresy zaregistrují pod různými jmény vícekrát za účelem větší šance vyhrát, tak je to zkrátka podvod a ten je zde naštěstí odhalen. Oprávněně teda byli diskvalifikováni a na výherní místa postoupili ty íčkařky, které pravidla dodržujou. A pokud se vám to nelíbí a považujete dodržování psaných pravidel za šikanu, jděte soutěžit tam, kde se podvody neřeší nebo tolerují.
Libuše Křapová
15.7.2019 14:45
Bohumile, proč chcete určovat pravidla? Na internetu můžete najít soutěží X milion. Pravidla si u každé z nich určuje organizátor a nikdo to nikdy nepovažuje za šikanu. Vaše rozhořčená obrana těch diskvalifikovaných mi připadá jako byste o nich věděl něco víc. Tak jim doporučte, ať si příště ta pravidla podrobněji prostudují a bude všechno v pořádku. Tady na íčku jsou manželé, přátelé a podobně, mají také společný počítač a nikdo z nich, které známe dlouhodoběji a třeba i osobně, proti nastaveným pravidlům neprotestuje. Tak proč vy?
Ladislav Vesecký
15.7.2019 14:14
Pane Raška, když anulovat, tak i smazat z tipovacího žebříčku. Ať jsou vítězové černé na bílém. Děkuji.
Bohumil Křenek
15.7.2019 11:59
Jasně pravidla jsou dána . Pro tipovačku musí mít každý soutěžící "svůj" PC. To jsou pak "férové" podmínky pro všechny. Napsal jsem jen, že se mně ta pravidla zdají přísná. Diplomaticky řečeno, že je to svým způsobem "šikana". Ale pořadatel soutěží si vždy pravidla vytvoří sám, účastníci je musí respektovat, v případě Tipovačky se možná zvýší prodej PC.
Načíst starší příspěvky