Foto: autorka
Pražské obrázky
15. 8. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Tatoušková
15.8.2019 18:35
Jako rodilá pražačka, křtěná Vltavou, musím také složit hold pí. Alence za moc hezké fotky, tyto krásy vždy potěší. Také se tudy moc ráda toulám a hlavně vzpomínám .... Fotky jsou opravdu moc povedené
Marie Novotná
15.8.2019 18:30
Álo,ty snad nic jiného neděláš a jen fotíš a píšeš.Umíš .Moc ráda koukám a čtu Tvoje cestopisy s fotogaleriemi.Čeká mne několik cest v září do Prahy,ale takhle to zdokumentovat neumím.Proto jsem ráda za tuhle procházku Prahou s příjemnou tečkou v Adrii.
Naděžda Špásová
15.8.2019 13:45
Kdysi jsem se Prahou taky ráda procházela, teď už je to jen hemžení. Po takové procházce pivko chutná, viď. Fotky jsou moc pěkné. :-)
Drahomíra Stínilová
15.8.2019 13:08
To sis teda Ájo dala. Ještě teď Tě musí bolet nohy. Mně stačí projít se po Kampě a zajít na pár míst, kam tolik nechodí turisti a jsem vyřízená. Umíš se dívat, máš krásné fotky.
Eliška Murasová
15.8.2019 11:12
Jsem nadšená z Tvých fotek. Závidím Ti schopnost orientovat se, toho se mi bohužel nedostává, nepřeháním, sama bych se okmžitě ztratila. Umíš se dívat, děkuji, že jsem mohla i já s Tebou nahlédnout.
Marie Doušová
15.8.2019 11:12
Pražské toulaání je hodně náročné a krásně jste nám přiblížila kus pražské zástavby a lidského hemžení. Je to moc krásná procházka a moc dík.Už dlouho jsem v Praze nebyla a tak mě potěšilo Vaše hezké foto.
Dana Puchalská
15.8.2019 10:05
Álo, máš nádherné fotky a je pravdou to, že my co v Praze žijeme vnímáme její krásu jaksi automaticky. Děkuji a už se těším na další fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA