FOTO: Miroslav Philipp
Vycházková hůl uleví při chůzi, ale je i vhodným módním doplňkem
13. 11. 2019Mnoho lidí, kteří mají problémy s chůzí, nedají na radu ortopeda, aby si pořídili hůl, protože se za ni stydí. Elegantní vycházková hůl přitom byla dříve jedním z běžných módních doplňků mužů i dam ve vyšším věku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danuše D'Engeli
22.11.2019 09:05
Nikdy nevidím nic zvláštního, pokud lidé potřebují hůl. Podle mého názoru by mohla být šperkem. Souhlasím s paní Elen Z. Nikdy nikdo neví, kdy ji bude potřebovat. S hezkým pozdravem všem s hůlkami i bez hůlek.Danuše
Elen Zajíčková
21.11.2019 15:16
Jsem nadšená, že tento krásný , nejenom módní, ale hlavně potřebný doplněk jsme mohly našim čtenářkám a divačkám představit na módní přehlídce na Písecké bráně. Tyto hole slouží, zdobí a nikoho neurazí. V každém věku se může hodit. Ač je to především zdravotní pomůcka, je fajn, že i ta může být elegantní , estetická a ještě i praktická. Záleží jen na naší volbě. A o tom to je, že si můžeme vybrat.
lenka kuprová
20.11.2019 10:56
Jednu z těchto nádherných a elegantních hůlek jsem pořídila vlastní babičce k loňským narozeninám a ta na hůlku nedá dopustit. Všude, kam přijde, je za hvězdu a vzbuzuje obdiv - u doktora, v lékárně, když jde na nákup... Zvolili jsme sice skládací variantu, ale babiččina hůlka nikdy kabelku zevnitř nezažila, hůlka je stále v pohybu. A je super, že se k ní dá pořídit i poutko na ruku, takže se pak například při placení nemusí ani odkládat. Babička je z hůlky stále nadšená a už si ji bez ní ani nedovedu představit.
Lenka Kočandrlová
15.11.2019 12:37
Už od 15 let mám dřevěnou hůl se zaobleným držadlem,dole řádně okovaný bodec.Je obyčejná,jakou si zřejmě někdo kdysi uřízl v lese,hladká,lehká a pro mne akorát.Chodím s ní ven do lesa,do terénu.Je neocenitelná do kopce i s kopce.Kdyby se na mne vrhal zlý pes,tak dostane ránu,že by určitě utekl.Takže je i na obranu.Už se mi stalo,že jsem ji zapíchla u místa s krásnými houbami,a pak odešla bez ní....Vždy jsem to ještě na poslední chvíli zjistila,šla ji hledat a zase našla.Předpokládám,že ta hůl mne přežije,zůstane na chalupě pro někoho,tak jako kdysi čekala na mne....
Jana Šenbergerová
14.11.2019 15:28
Současné hole se mi líbí. Jednu starou, obyčejnou, ale vyřezávanou jsem teď několik dní také potřebovala. Byla jsem moc ráda, že ji mám.
Hana Rypáčková
14.11.2019 09:17
Také jsem slušivé hole viděla na přehlídce. Mám jednu pod zvedací postelí , kam ukrývám nesezónní obleky a tou si zajistím bezpečnost. Ale už jsem ji i použila při chůzi. Není nijak hezká, ale pevná.. Na zahradě mám sukovici po pradědovi.
Jindra Hubačová
13.11.2019 15:25
Pokud to jde, tak raději bez hole , až bude zle, tak třeba i neelegantní a neslušivou berli. Abych měla něco v ruce, tak bych zvolila raději kabelku. Asi je náš věk vhodný pro reklamu těchto pomůcek nebo, jak se zde píše , elegantních doplňků.
Věra Ježková
13.11.2019 13:43
Hůlky na přehlídce byly slušivé. Mirku, dobrý nápad. „Smart hůlku“ doporučím příteli. I když ten by potřeboval spíš hůl – s hloupou chodí. Když je třeba, člověk vyjde do světa i s neslušivou berlí. A je rád, že je rád. :-)
Dana Puchalská
13.11.2019 11:10
Hůlky o kterých se zde píše, jsem na přehlídce viděla. Jsou krásné a originální.
Mirek Hahn
13.11.2019 09:45
Pěkné hůlky. U nás je jedna neutrálně černá opřená v koutě. Poslední desetiletí nás potkalo pár úrazů pěšky i na kole, tak ji krátkodobě využíváme. Já mám tedy problém, stejný jako s dlouhým deštníkem, ...jak ji dám z ruky, třeba v restauraci, tak ji zapomenu... Potřeboval bych asi nějakou "smart hůlku", aby se ozvala když odcházím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA