Foto: autorka
"Mých 30 let " - Fenomén MOBIL
26. 11. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jindra Hubačová
26.11.2019 22:01
Rodiče měli pevnou linku do svého domu, ale více ten telefon potřebovali sousedé, než oni. Jsem ráda, že mobily existují, jsou to naši kamarádi a pomocníci, dnes by to bez nich už ani nešlo a velká výhoda je, že soused má mobil též. Elenko, jsem ráda, že je Honza živ a zdráv, a že jsem se s ním mohla v Kořenově seznámit. Děkuji za hezký článek a pěkné fotky. Výstavě v Jeseníku přeji úspěch !
Elena Valeriánová
26.11.2019 20:29
Jani, děkuji. Ale nejde to jen moje výstava. Budeme vystavovat tři, Renata Tichopádová, Zdenka Žichovska a já. V Jeseníku bude výstava věž vernisáže, ale 14. 1. 2020 bude vernisáží zahájena výstava ve Zlatých Horách. Srdečně zvu.
Anna Potůčková
26.11.2019 17:58
Není Eleno co dodat, všichni se shodují, že mobil v dnešní době není zbytečností a navíc mnohdy má na svědomí zachráněné životy apod. Moc hezký článek!
Marie Seitlová
26.11.2019 17:48
Elenko, pěkný a napínavý příběh. Mobil jsem také kdysi nechtěla, ale nyní je již nutností, již si život bez něj nedovedu představit. Spojení s druhým koncem světa, to jsem nyní často využívala.
Eva Mužíková
26.11.2019 17:29
Eleno, hezky jsi svých třicet prožitých let ztvárnila. Já mám také obyčejný, dotykový, chytrý bych ani nevyužila. Také jsem již mnohokrát pronesla větu - : " Jak jsme před lety, bez toho mobilu, mohli žít "??? To hlavně, když se pro něj dokáží vrátit z parkoviště domů.
Lenka Kočandrlová
26.11.2019 16:48
Kvůli podnikání jsem si pořídila mobil dost brzy, tehdy když někdo na ulici chtěl s někým mluvit nebo mu někdo např. v busu zavolal,tak se cítili trochu nesví,rychle hovor vyřídili a dělali,jakože nic.Dnes skoro každý kráká své problémy co nejhlasitěji,aby si jich i ostatní užili,nebo neustále šmejdí ve svém blbomobilu.Já mám většinou mobil (úplně obyč jen na sms a volání) vypnutý,jsem ráda,že mne nikdo neotravuje.Volám jen minimálně,spíš sms.Jdu-li do lesa sama,tak si ho beru,kdyby něco.
Libuše Křapová
26.11.2019 16:33
Uf, Eleno, dá se říct - ještě že už tehdy byla možnost toho mobilu, že? I když si rozhodně počátek používání dovedu představit jiný.
Hana Nováková
26.11.2019 16:31
Elen ještě poděkování za foto a hezký článek. Omlouvám se, že mi vypadl konec myšlenky...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA