Jedupaní
19. 12. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
20.12.2019 08:10
Ano Věrko, je to každého věc. Stejně jako já, pod heslem "podle sebe soudím tebe", vnímám druhé, tak oni vnímají mě. Jsem jaká jsem a žádné "jedulidi" neznám. Pokud mě kdokoliv jako jedupaní/babu vnímá, asi k tomu má důvod a je to pouze jeho věc :-)
Soňa Prachfeldová
20.12.2019 07:21
Tento výraz slysim poprvé a líbí se mi. Asi jsou tihle jedovatí životem nějak skripli, přece se tak nenarodili. Neznám z našeho okolí .
Věra Ježková
20.12.2019 00:08
Děkuji vám. Mám radost, že se vám mé zamyšlení líbí. Mé zkušenosti samozřejmě sahají za hranice tohoto portálu, text je psán v obecné rovině. Pokud má někdo pocit, že se v něm "poznal", je to pouze jeho věc.
Jitka Caklová
19.12.2019 20:31
Věrko, článek nehodnotím, neboť z některých reakcí, případně ignorování mé osoby, nejen zde na portálu, vnímám, že do skupiny jedupaní, lépe řečeno jedubab patřím a tak je vnímám úplně normálně a problém s nimi nemám. Dokonce se mi stává, že si s nimi rozumím víc, než s dokonalými, upjatými "anděly". Jsem jaká sem a nikomu nebráním, aby mě vnímal, nebo soudil podle sebe :-) :-) :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
19.12.2019 20:13
S článkem souhlasím, je to tak jak se v něm píše. Hodně zloby a jedu do lidských vztahů přináší závist a netolerance toho druhého. Věrko přeji hodně vánoční pohody
Dana Puchalská
19.12.2019 19:57
Moc hezký a bohužel i pravdivý článek. Mám taky "čest" jednu paní mít v sousedství. A je to skutečně náročné. Věro i já Ti chci popřát hezké vánoce a pokud možno málo takových jedupaní v Tvém okolí.
Miluše Hasenohrlová
19.12.2019 19:39
Věrko,krásně napsané.Teď už vím,jak těmto osobám říkat.Naštěstí, ve svém okolí, takovou nemám.Ale dovedla bych si s ní poradit a to velmi rychle.
Eva Mužíková
19.12.2019 19:22
Také tady máme jednu takovou " milou" paní. S ní se nedá kloudně promluvit, vše kritizuje, neumí se z ničeho radovat. Přesto jsem se jí snažila několikrát oslovit, poznat proč je taková, ale je to hrozně těžké..Věrko, dobrý, moc dobrý článek.
Jana Šenbergerová
19.12.2019 18:16
Není-li možné jedůvce se vyhnout, je dobré mít po ruce protijed a tím je med. Když pozná vaši reakci, raději se vám příště vyhne ona, protože na medu si příliš nesmlsne.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA