Foto: autorka
Novoroční procházka
3. 1. 2020Novoroční vycházka okolními lesy nás zavedla ke studánce. Pelestrovské, ale vlastně Kristově. V dávných dobách byl majitel pan Krista. Většina zdejších lidí ji zná pod novodobým názvem Pelestrovská.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
3.1.2020 13:38
Maruško, krásná procházka i fotky. Jen ty názvy jsem ze začátku nemohla nikam zařadit, až když jsem se koukala odkud jsi. Krásný celý nový rok. (✷‿✷)
Marie Seitlová
3.1.2020 10:30
Krásně jste se prošli, studánka je udržovaná a to je dobře. Děkuji, že jsem se mohla projít s vámi, alespoň virtuálně.
Zuzana Pivcová
3.1.2020 10:27
Kdyby tak byly všude kouzelné studánky s vodou, která nejen zlepšuje zdraví, ale lidi jako takové, i charaktery.
Hana Rypáčková
3.1.2020 10:15
Taky ho mám na chatě a jak je vidět, letošní vycházky byly jako podzimní...Hlavně, že byly...
Anna Potůčková
3.1.2020 09:31
Máme takové hrníčky také - asi od Granko. Procházka jistě tělu prospěla, ty jsi krásu při ní vnímala a ty pokácené stromy jsou opravdu DĚS -BĚS.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA