Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jaroslava Handlová
13.1.2020 13:29
Maruško, pěkné. Přestože siluetu lipnického hradu mám také denně na očích (sice ze vzdálenosti 15km), tak se mi nikdy neokouká. Do tamní krajiny zatopených lomů a bohatých lesů opět letos znovu vyrazím. Mám radost, že mnozí zde připomněli náš 1. sraz íčka právě s tím výletem a poznáváním Lipnice nad Sázavou.
Dana Kolářová
13.1.2020 13:11
Škoda, že ten čas tak letí a nedá se vrátit...
Eva Mužíková
13.1.2020 09:41
Krásné pozvání Maruško..
Alena Tollarová
12.1.2020 21:44
Už jsem chtěla napsat, že Lipnici neznám, když jsem si vzpomněla, že jsme se stavěli u nějakého hradu cestou za Evou B. v roce 2017 a mohl
a by to být Lipnice. Nelenila jsem a fotky jsem si našla - je to on! Byla jsem tam, i když jen zpovzdálí, nebylo tenkrát otevřeno.
Marie Novotná
12.1.2020 18:11
Těší mne,že článek vyvolal hezké vzpomínky na sraz v Ředkovci a ještě nalákal zájemce o tuto lokalitu. Ještě tu chybí HLAVA XXII.Ta je při silnici na Dolní Město a vede k ní turistické značení.Ubytování by se také našlo ,jen spojení je moc špatné ,kdo nemá vlastní ,,povoz".
Marie Novotná
12.1.2020 18:04
P.Douša: moje maminka je ze samoty u lesa.Babička s dědou spí na starém a moje kmotra s manželem a mým bratránkem na novém hřbitově.
Bohuslav Douša
12.1.2020 17:25
Dobrý den, přečetl jsem si článek o Lipnici a jsem tak ,,trochu,, Lipničák. Jezdíval jsem tam na prázdniny a k příbuzným. Matka je přímo rodačka z Lipnice , bydleli pod ,,Bílou věží,, v Míchaličkovně -samota . Strýček učil na místní škole a teta měla malé hospodářství-nežli to ,,převzalo,, i s dědou ,družstvo . Příbuzenstvo bydlí dodnes v okolí a v Brodě. Občas ,dle cest se na Lipnici rád podívám a zavzpomínám,návštěva hřbitova nevyjímaje.
Soňa Prachfeldová
12.1.2020 14:44
Díky Maruško, nádherný 1.sraz , ubytování v Redkovci, poznávání HB. Díky i za fotky milé i známé.
Věra Ježková
12.1.2020 14:25
V Lipnici jsem byla. Samozřejmě ne na srazu, ale individuálním výletě.
Jana Šenbergerová
12.1.2020 14:19
Díky za připomenutí jednoho krásného íčkařského srazu. Maruško S., a dokonce jsme se i tady sešly. :-)
Načíst starší příspěvky