Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jaroslava Handlová
28.1.2020 00:42
Zdeňku, sršíš vtipem! Takový epigram by stálo za to poslat na vyšší místa - třeba by k obávané změně nedošlo.
Soňa Prachfeldová
27.1.2020 08:01
Ty inovace jsou nervy pro cestující.
Zuzana Pivcová
26.1.2020 19:05
O tom, jak mi vadí zrušení vlakového spojení z Týna nad Vltavou do Číčenic, které leží na trati ČB-Plzeň, jsem tu už někdy loni psala. Předpokládalo se, že u nás soukromí dopravci vyřeší problémy ČD, ale např. ta Arriva tomu moc nepomohla. Nevím, jak teď, ale před měsícem to byl jeden velký zmatek.
Anna Potůčková
26.1.2020 13:29
Cestování vlakem mám nejraději, neboť je nejpohodlnější! Aktuální tematická básnička.....
Dana Puchalská
26.1.2020 11:02
Krásná a hlavně vtipné pojatá báseň. P. S. Vlaky mám od dětství dost ráda, škoda že mizí ty malé lokální tratě.
Jana Šenbergerová
26.1.2020 10:18
Velmi aktuální a zároveň ožehavé téma. Nemám nic proti cyklostezkám, ale rušíme zavedené železniční spoje, silnice jsou čím dál tím víc přeplněné a opět vznilkají místa odtržená od okolního světa. Vaše básně se mi moc líbí. Jejich témata bývají k zamyšlení.
Jitka Hašková
26.1.2020 09:49
Díky, vtipná a hezká básnička.