Lubomír (64): Kvůli mladé milence jsem přišel o rozum, pak o rodinu, dům i byt
Po rozvodu zůstal sám. Zbyly mu jen vzpomínky

Lubomír (64): Kvůli mladé milence jsem přišel o rozum, pak o rodinu, dům i byt

25. 1. 2020

Byla to největší blbost v mém životě. Tak shrnuje svou životní peripetii čtyřiašedesátiletý Lubomír, který odešel od manželky k milence, ale ta jej za rok poslala k šípku. Teď žije sám v pronajaté garsonce.

Můj příběh psychika rozvod
Hodnocení:
(4.9 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Opět musím připomenout pudy s láskou nemají nic společného a ženy v těchto letech, pokud jsou zajištěné, bez závazků, umí dobře vařit, mají mladou mysl, tak ulovit zajdu není problém, ale ani ony nesmí ztratit rozum :-)
Eva Mužíková
Tak to je zase téma, těším se, jak se to tu v diskusi rozvine... Pán asi místo mozku opravdu používal jiný tělesný orgán....
Soňa Prachfeldová
Láska je mocná čarodějka, hýbala odjakživa dějinami . To se stává, není sám, kdo doplatil na zamilování a kdoví zda to dítě je jeho.
Lenka Kočandrlová
Typický hlupák! Takovým to patří,myslím si,že jeho rodina ještě teď skáče radostí,že pán dostal to, o čem nechtěl od nich slyšet. Pouhý rok si "užil", teď až do smrti může litovat. Vyčůraná "mladá" věděla,jak na to.Má byt,alimenty i dítko, starocha (nyní již v podstatě chudého),nepotřebuje!
Elena Valeriánová
Dobře mu tak. Znáte to: když se mu to postaví, rozum se mu zastaví. (Omlouvám se za obhroublost).
Jarmila Komberec Jakubcová
Ale zase "vyženil" antistresového bišonka.
Jitka Hašková
Podobně dopadl můj bratranec. Zbláznil se po čtyřicítce do dvacetileté. Nic nedal na rady všech z rodiny, manželky, bratra, sestry matky a dalších. Když měli miminko, tak se ho mladá vyhodila. Naštěstí má kde bydlet.
Jitka Caklová
Lépe řečeno, žena 65, která neumí vařit a nemá alespoň smysl pro humor, může na mladého milence zapomenout. Takové ženy si vystačí s náhodnými krátkými známostmi :-) :-)
Jitka Caklová
Jano H. 25.1.2020 10:35, měla jsem na mysli ženu, dejme tomu ve věku 65 let, která hledá, případně na první pohled zaujme mladého milence :-) :-)
Anna Potůčková
No jo, tak to dopadne, pokud se nepoužívá mozek...…. Maminka by řekla: Kdo chce kam, pomožme mu tam. Ale pána je mně upřímně líto, neboť každý z nás chybujeme....každý jinak!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%