Po rozvodu zůstal sám. Zbyly mu jen vzpomínky
Lubomír (64): Kvůli mladé milence jsem přišel o rozum, pak o rodinu, dům i byt
25. 1. 2020Byla to největší blbost v mém životě. Tak shrnuje svou životní peripetii čtyřiašedesátiletý Lubomír, který odešel od manželky k milence, ale ta jej za rok poslala k šípku. Teď žije sám v pronajaté garsonce.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
25.1.2020 18:07
Opět musím připomenout pudy s láskou nemají nic společného a ženy v těchto letech, pokud jsou zajištěné, bez závazků, umí dobře vařit, mají mladou mysl, tak ulovit zajdu není problém, ale ani ony nesmí ztratit rozum :-)
Eva Mužíková
25.1.2020 17:42
Tak to je zase téma, těším se, jak se to tu v diskusi rozvine... Pán asi místo mozku opravdu používal jiný tělesný orgán....
Soňa Prachfeldová
25.1.2020 17:19
Láska je mocná čarodějka, hýbala odjakživa dějinami . To se stává, není sám, kdo doplatil na zamilování a kdoví zda to dítě je jeho.
Lenka Kočandrlová
25.1.2020 17:07
Typický hlupák! Takovým to patří,myslím si,že jeho rodina ještě teď skáče radostí,že pán dostal to, o čem nechtěl od nich slyšet. Pouhý rok si "užil", teď až do smrti může litovat. Vyčůraná "mladá" věděla,jak na to.Má byt,alimenty i dítko, starocha (nyní již v podstatě chudého),nepotřebuje!
Elena Valeriánová
25.1.2020 16:18
Dobře mu tak. Znáte to: když se mu to postaví, rozum se mu zastaví. (Omlouvám se za obhroublost).
Jitka Hašková
25.1.2020 15:38
Podobně dopadl můj bratranec. Zbláznil se po čtyřicítce do dvacetileté. Nic nedal na rady všech z rodiny, manželky, bratra, sestry matky a dalších. Když měli miminko, tak se ho mladá vyhodila. Naštěstí má kde bydlet.
Jitka Caklová
25.1.2020 12:40
Lépe řečeno, žena 65, která neumí vařit a nemá alespoň smysl pro humor, může na mladého milence zapomenout. Takové ženy si vystačí s náhodnými krátkými známostmi :-) :-)
Jitka Caklová
25.1.2020 12:27
Jano H. 25.1.2020 10:35, měla jsem na mysli ženu, dejme tomu ve věku 65 let, která hledá, případně na první pohled zaujme mladého milence :-) :-)
Anna Potůčková
25.1.2020 12:10
No jo, tak to dopadne, pokud se nepoužívá mozek...…. Maminka by řekla: Kdo chce kam, pomožme mu tam. Ale pána je mně upřímně líto, neboť každý z nás chybujeme....každý jinak!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA