Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Libor Farský
2.2.2020 08:16
Věruško milá, co nejdříve Ti vyfotím má roztomilá nová jehňátka, to Ti určitě navodí hezké pocity. Jen co budu mít opravený PC, abych je z foťáku dostal na Foto dne. ♥♥♥♥♥
Věra Ježková
31.1.2020 20:13
Děkuji podruhé- :-)
Irena Mertová
31.1.2020 19:08
Popsala jsi náladu tak hezky, jako bys namalovala krásný starý obraz (takový ten s tím šerosvitem :-) )
Marie Doušová
31.1.2020 10:27
Krásně vyjádřené city smutku .
Marie Seitlová
31.1.2020 09:24
Smutná báseň o osamění. Je třeba si najít přátele, aktivitu a nesedět sama doma. Věrko, vím, že to není o tobě.
Elena Valeriánová
31.1.2020 06:14
Smutné přesmutné verše, plné bolu a beznaděje. Mnohdy je takový osud, když adresy mizí z notýsku a život se vleče v osamění. Citlivě napsáno.
Jitka Caklová
30.1.2020 21:11
Už je to dávno, co slzy stékaly mi po tvářích a smutek dávno je ten tam. Mám ráda život v barvách veselých, ani ruce do klína neskládám. Plamen svíčky prohřívá mi duši a v očích odráží se jiskřičky, já na smutek nemám čas, mám ve své blízkosti dobré lidičky. Večer usínám v blaženosti, ač jméno mé Blažena není a noc plná krásných snů, se v krásné jitro změní ♥
Věra Ježková
30.1.2020 20:06
Zuzko, já vím. Měla jsem na mysli tvou otázku, kde je vlastní aktivita. :-)
Zuzana Pivcová
30.1.2020 19:59
Já osobně jsem báseň nevnímala jako Tvůj portrét. Není to tak ani u mých dosavadních veršů. :-D
Věra Ježková
30.1.2020 18:52
Moc vám děkuji. :-) Zuzko a další, báseň vyjadřuje pocity osamělé ženy za jednoho podvečera. Momentální smutek. Aktivita se dostaví třeba druhý den. V žádném případě to neznamená, že já jsem osamělá nebo permanentně smutná. I když i mně se někdy stýská, asi jako každému. Hani Š, mile jste mne překvapila.
Načíst starší příspěvky