Chvála dialogu

Chvála dialogu

1. 2. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Trochu jsem se s komentářem opozdil. Netušil jsem, že to bude tak brzy zveřejněno. Návštěva Věrky byla velmi pohodová, vyplněná Merlotem a snahou o nějaký společný literární počin. Malá Britney napít nedostala, nechci z ní udělat alkoholičku. Ale vonělo jí to. Díky za vaše ohlasy. Snad se nám povede něco vymyslet.
Eva Mužíková
Věrko a Jane našli jste se, přeji vašemu přátelství dlouhé trvání. Fotka velmi pohodová.
Jana Šenbergerová
Protože na náhody nevěřím, z celého srdce vám přeji, ať se vám tímto setkáním v tomto čase a na tomto místě podaří naplnit jeho poslání. Každý, koho potkáme, má pro nás nějaký dar. Někdy ho ke své škodě nepřijmeme. Vy jste ho moudře přijali, tak ho rozvíjejte.
Libuše Křapová
A vůbec - dali jste tomu pejskovi napít?
Libuše Křapová
Honzo a Věrko, jak jinak - chvála dialogu :-)
Marta Nosková
Krásné, oboustranné vyznání. Přeji , ať vaše přátelství nikdy nezevšední a stále voní novotou (to přirovnání se mi moc líbí) ! :-) :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
Oprava: "hodně šťastných let".
Jarmila Komberec Jakubcová
Krásný článek, který mi připomněl mého zesnulého manžela. Také jsme spolu byli velcí přátelé a dodnes se s jeho odchodem nemohu smířit. Přeji Ti Věrko s přítelem hodně šťastný let.
Soňa Prachfeldová
Dvě spřízněné duše se našly, to je naše vše bohatství. Verko, Honzo jste oba sympaťáci, takové přátelství je vzácné.
Dana Puchalská
Věrko a Jane,koukám jak moc krásné přátelství se zde na íčku zrodilo. A jsem tomu opravdu ráda. A těším se vaše další články.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%