Foto: autorka
Pochodem vchod - jde se jaru naproti
8. 3. 2020Sluníčko mimořádně nastavilo svou vlídnou a hřejivou tvář. Karty a káva šly stranou a my si vydali pochodem vchod. Dnes jsme se vypravili na cestu kolem Světce, přes bývalou vesničku Lýskovice, směr Kostomlaty pod Milešovkou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
8.3.2020 10:32
Soni díky za tak krásnou virtuální procházku. Já bohužel nikam nemůžu, jsem slabá jak čaj a postel i dnes odpoledne to jistí!
Naděžda Špásová
8.3.2020 10:11
Soni, to nemá chybu, tvoje fotky jsou parádní. Tvoje psí holky mají štěstí, že mají paničku, která jim poskytuje tolik pohybu v přírodě. Jsi skvělá. :-)
Eva Mužíková
8.3.2020 09:45
Soni, to jsou tak krásné záběry a ta kvalita fotek. Já mám asi špatný foťák, ty moje jsou vždy takové nevýrazné.
Hana Nováková
8.3.2020 09:29
Soni, váš kraj to je nádhera s těmi kopečky a výhledy, ráda bych přijala pozvání, ale to už nikdy nebude. Děkuji moc, že jste se podělila o foto z výletu i tak člověk může poznávat krásy naší země, zajisté naživo to má jiný půvab. Mějte hezké dny, cestujte a foťte a pokud možno, s námi se o ty krásy podělte.
Alena Tollarová
8.3.2020 08:47
Ty to máš kousek, pro mě je výlet na Sukoslav na celý den. Byla jsem tam loni někdy touto dobou, zrovna kvetly kočičky. Hradní věž - vyhlídka byla ale zavřená. Chtěla bych tam letos znovu.
Zuzana Pivcová
8.3.2020 08:37
Jako obvykle moc hezké a plné energie, která se přenáší na čtenáře. Dneska snad už konečně také půjdeme víc ven.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA