Foto: autorka
No, co, co
17. 3. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danka Rotyková
17.3.2020 19:23
I mě jste, Hano, pobavila. Já se zatím nenudím, ba dokonce zatím nic neuklízím. Jo, prach, ten je věčný. Mě vadí hlavně na podlaze, likviduji ho jednou za 3 dny, ale je to málo. Důležitější je teď denně dát něco teplého na stůl. No a taky jsem se včera pustila do šití roušek, které se dají vyvářet. Naštěstí mám zbytky bílého damašku ještě z r. 1980. Jsem ale tak nešikovná, že mi šití trvalo docela dlouho, jako všechno. Kupodivu zatím to psychika zvládá dobře, a to je top.
Jano Š. - na bolest hlavy vůbec netrpím, přesto mne v minulých dnech bolela také. Ale už je to pryč, tak doufejte, že to bude OK.
Soňa Prachfeldová
17.3.2020 19:05
A co pejsek Hanko ? Děkuji za článek, trochu odlehčení je zapotřebí. Myslím, že ani nebudeme tak blbnout my, jako media. Prý nenoste roušky, nejsou nic platné, říkají kdesi v nemocnici svým lékařům a sestrám. Jiný zase říká, nebojte se , zdravý člověk na to neumře, pouze ti co mají nějaké choroby, ať jsou staří, či mladší. No tak si vyberte. Ale potěšilo mě, že umím sloužit šátek na roušku s dvěma gumičkami za uši. Držme si navzájem pomyslně palce.
Jana Šenbergerová
17.3.2020 18:27
Vedle pletení obvazů pro malomocné jsem se rozhodla konečně využít stará bavlněná prostěradla k šití roušek. Dlouho ležela ve skříni, tak jsem se rozhodla je vyprat, a odešla nám při tom pračka. :-( Když vezmu v úvahu, že mě už tři dny bolí hlava, vůbec mi není do smíchu. Přesto mě článek aspoň na chvíli vytrhl z blbé nálady. Dík. :-)
Naděžda Špásová
17.3.2020 17:18
Hanko, tvoje podání téhle blbé situace je moc dobré. Nic se nejí tak horké (tedy pokud už jsi všechno nesnědla), jak to vypadá. Jeden známý herec kdysi řekl, že hlavní je se z toho nepo....t. A just to přežijeme, ať si nikdo nemyslí, že se nás jen tak zbaví.
Zuzana Pivcová
17.3.2020 16:53
I takovouto vážnou věc lze pojmout s humorem, i když trochu černým, ale to vůbec neznamená, že by člověk situaci jakkoliv zlehčoval. Někdy je zkrátka třeba otevřít trochu ventil a vypustit nashromážděnou páru ven. Díky, Haničko.
Hana Šimková
17.3.2020 15:51
Píši s nadsázkou , protože toho hodně vážného je příliš, tak se to snažím trochu zlehčit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA