Hana Rypáčková
20.3.2020 08:45
Možná , a dobře udělá to redakce smaže : Milan Měchura, Prostějov
Dnes 8:40
+1
|
-0
Přátelé vím, že nikdo z politiků ani z opozičních na to nemá koule a z novinářů též, klidně mě mínusujte jak chcete, ale řeknu to natvrdo, všechna tato opatření se dělají kvůli lidem, kteří nejsou žádným přínosem pro ekonomiku, (staří a nemocní) ba naopak jsou zátěží. Jsem přesvědčen, že pokud by ten virus pustili mezi lidi, vyřešilo by se tím spousty věcí, včetně důchodové reformy. Copak nikdo nespočítal, že můžou nastat sebevraždy a další tragédie kvůli tomu, že lidé začnou přicházet o bydlení kvůli nesplácení úvěrů apod. škody na životech můžou být ještě větší Proč to někdo neřekne na rovinu ?!
Ilona Erika Kolář
20.3.2020 08:40
Tohle mi nikdo nevymluví, že Babišovi nejde o voliče z řad důchodců. Aby jim vyhověl,udělá možné i nemožné. Všichni, kdo chodí na směny a jsou po noční, tak místo, aby si ráno nakoupili, půjdou domů se vyspat a pak v klidu se ještě jednou projdou do obchodu. Opravdu výborný!!!
Jarmila Komberec Jakubcová
20.3.2020 08:21
Využila jsem možnosti nákupu v rozmezí 7-9 hod. a byla jsem v našem plzeňském Tescu moc spokojená. V celém obchodě cca 10 zákazníků, všude se doplňovalo zboží, nic nechybělo, dokonce jsem koupila i desinfekci. Ta možnost mi plně vyhovuje. Stále hlásil rozhlas abychom platili platebními kartami. Já stejně jinak většinou pokud to jde jinak neplatím. Nařízení vlády se dobré.
Jana Zahradníková
20.3.2020 08:20
Myslím,že to je rozumné,ráno by teoreticky mělo být všechno čisté,vydezinfikované,zboží doplněné, senioři se nemusí zdržovat hledáním zboží, potom přes den se dezinfekce určitě hůř dodržuje, košíky jsou různě po prodejně, po parkovišti.
Věra Ježková
20.3.2020 08:08
Jak je to s poštou, nevím. Jinak je to jak u blbejch na půdě. Senioři můžou nakupovat kdykoliv, od 7 do 9 nesmí lidi mladší. To mi vyhovuje, chodím vždy ráno při otevření.
Jitka Caklová
19.3.2020 23:21
Jen jsem se podělila o instrukce zaslané OÚ ♥
Soňa Prachfeldová
19.3.2020 22:59
Vláda s úpravou doby vyhověla lidem z potravinářské branže. Opravdu nejde vyhovět všem. Kdyby šlo jen o tohle ...
Jitka Caklová
19.3.2020 22:51
Dnes nám přišla oficiální zpráva z OÚ: "Krizový štáb České pošty, na základě jednání vlády, rozhodl, že pobočky České pošty budou od 10:00 do 12:00 zpřístupněny pouze občanům nad 65 let". Zároveň stanovil, že "všechny pobočky zavřou nejpozději v 16:00, a zároveň se ruší sobotní provoz na všech pobočkách". Na naší poště byla do dnešního dne Po-Pá, 10:00-13:00 polední přestávka, tak uvidíme, zda bude otevřeno.
Eva Mužíková
19.3.2020 22:45
Většina nutného drogistického zboží se dá od 7 do 9 koupit i jinde než v drogerii, takže houby zle. Libore, v této situaci je každé opatření učiněné co nejdříve asi rozumné.
Eva Mužíková
19.3.2020 22:26
Pošty se to netýká, jen mají otevřeno do 16 ti hodin. Já si myslím, že rozhodnout tak, aby byli všichni spokojení je velmi těžké. Při dobré vůli se všechno zvládne, jen mít trochu pochopení.
Načíst starší příspěvky