Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Dana Puchalská
21.3.2020 11:17
Udělala jsi mi radost nejen článkem, ale také fotografií. Myslím, že mi čas nepřibyl a ani neubyl. Jen mi vadí, že nemůžeme nikam tam, kam jsme chtěli jít nebo jet. A určitě se doma nenudíme.
Jan Zelenka
21.3.2020 11:14
Čas je pojem relativní a každý ho vnímá jinak. Je ale zajímavé, že čím jsem starší, ubíhá rychleji a rychleji. Že by to byl pouze můj dojem? Ten prevít se nechce alespoň na chvíli zastavit. Věrko, otevřela jsi pěkné téma.
Jitka Hašková
21.3.2020 11:10
Věro, jsem na tom také tak, času mám stejně. Využívám ho tak, jak je mi příjemné. Díky za článek.
Zuzana Pivcová
21.3.2020 10:56
Pamatuji si, že v dětství jsem slýchala písničku, kde bylo...čas, ten nezná slitování ale ani s jedním z nás, čas je proto, dámy, páni, aby se tu nepropás´.... Využít smysluplně čas lze v této době i něčím, co mnohým může připadat na hlavu, totiž zdánlivým "nicneděláním", vedoucím k navázání bližšího kontaktu sama se sebou. Je to taková malá prověrka, jak dalece se mohu na sebe spolehnout. Díky, Věrko.