FOTO: autorka
Láska je láska
26. 3. 2020Tak to zase po půl roce na nás přišlo. Tedy adresně na moji psí holku Mysterii a ta veškeré starosti přenechala s psí láskou a důvěrou své paničce.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
26.3.2020 15:30
Jo a ještě k těm háravým čubám, slýchala jsem to u nás na vesnici, říkalo se tak ženským, které běhaly za chlapama.
Naděžda Špásová
26.3.2020 15:24
Soni, to je krasavice, hele Eva má možná pravdu, třeba by to Mysty doma bavilo. Je chytrá, asi jí vadí cizí prostředí. Fotky jsou krásné. (◕ᴗ◕✿)
Eva Mužíková
26.3.2020 14:35
Soňo, / má jí ta Tvoje holka/?:)) Ona si toho panenství zkrátka užívá. Asi si budeš muset na ty dny pořídit ženicha domů. Já jsem takto " půjčila" svého leonbergera na několik dnů, u nás nic, u fenky doma, šup šup:((( Mám ráda pestrost fotek, takovou všehochuť. A to je Tvůj případ.
Zuzana Pivcová
26.3.2020 14:23
Soňo, já si ráda vzpomínám, jak jsi dala na portál první Mystinčinu fotku, byla krásné štěňátko. A doufám, že se tu dočkáme jejího potomstva, které tu budeme radostně komentovat jako Aniččiny pejsky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA