Sedm úkolů, spousta inspirace aneb Hrátky v karanténě
Ilustrační foto: ingimage.com

Sedm úkolů, spousta inspirace aneb Hrátky v karanténě

30. 3. 2020

Nesledovat celý den negativní zprávy, posilovat mysl nejrůznějšími aktivitami, které budeme společně sdílet. Pokračujeme v plnění úkolů druhého týdne. Co jsme si pro vás připravili tentokrát?

Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Ježková
Hlásím splnění úkolů 3 a 5. Vložen text ke zveřejnění a FD.
Martina Růžičková
Děkuji za pokračování :-). Zároveň hlásím splnění bodu 2.
Zdenka Soukupová
2. Plním průběžně. 3. Pokusím se napsat, snad se pobavíte, jako jsme s bavili my. 4. Na to se musím víc soustředit Pane Raško, velký DÍK.
Anna Potůčková
Tak právě jsem splnila bod č.2 a zavolala kamarádce Vlastě, se kterou jsem byla v Kořenově, a se kterou jsem spoustu let dělala na jedné dílně v Čokoládovně u lentilek.
Zuzana Pivcová
Abych nezapomněla, dala jsem na FD ještě svou 5. A tím jsem se pro dnešek umělecky vyčerpala. :-D :-D
Naděžda Špásová
Jo a dvojka taky splněno. :-)
Naděžda Špásová
Čtyřka téměř splněna. :-)
Marie Seitlová
Úkol 2 splněn, zavolala jsem kamarádce do Kroměříže a ještě dalším známým. S rodinou si voláme denně. Úkol č.7 On: Přisednete. Ona : To se ani nekoukneš, kdo jsem.
Danka Rotyková
Děkuji také za úkoly, které mne zabaví a k ničemu nenutí. Úkol 2 plním denně, dnes mám poprvé obavy, že moje kamarádka Jana není zdravá. Nebrala telefon a ani neodpovídá na sms. Dále ještě úkol č. 4, to mě bavilo.
Věra Ježková
Honzo, díky za další úkoly. Myslivna je bezva, už jsem si ji dala do oblíbených. Obrázek jsem nakreslila, dám ho zítra. Nápad na dovolenou mám, napíšu. Zvířátka taky. Určitě nebudu chatovat, neumím se ptát. Dnes hlásím splnění úkolu č. 7: On: Slečno, zpomalte trochu! Ona: Jen si tu křepelku vyfoť!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%