Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Zdenka Jírová
4.4.2020 00:27
Koně jsou krásní, párkrát jsem se k nim mohla přiblížit. Když jsem viděla klisnu s čerstvým hříbětem, byla jsem moc mile překvapená, jak se k němu měla. Nádhera!
Jan Zelenka
3.4.2020 22:30
Koně jsem měl vždycky rád. Ale krav jsem se jako dítě bál. Naproti domu byl bývalý lobkovický velkostatek, pak státní statek a hned vedle domu velké soukromé hospodářství pana Vorla. Takže koně před domem byli každou chvíli. Dokonce mi pan Vorel dovolil koně pohladit.
Eliška Murasová
3.4.2020 21:56
Marie, taky mám moc ráda koně, dívají se na vás tak vědoucně, jsou to krásná zvířata.
Hana Rypáčková
3.4.2020 13:02
To ti věřím, taky koně miluji, ale dlouho jsem na něm neseděla. Dobré čtyři roky s Honzíkem, kdy se sám bál..To teploučko, co z něj sálá... V dětství jsem si chodila u pratety do chlíva obejmout krávu Malinu. Přežvykovala si a byla taky taková teploučká...
Elena Valeriánová
3.4.2020 12:53
Ke koním mám respekt, ráda se na ně dívám z bezpečné vzdálenosti. Ale nedávno jsem jednoho "potkala" a ten byl tak krásný, že jsem byla nucena koníčka pohladit.
Martina Růžičková
3.4.2020 12:24
Také mám koně moc ráda. Hezky jste to o nich napsala.
Eva Mužíková
3.4.2020 09:33
Marie, také chodím skoro denně okolo pastviny s devíti koňmi. Jsou různých majitelů, starají se o ně majitelé ranče. A opravdu dobře. Během dne jsou venku, měla jsem možnost vidět i jejich stáje. Často tyto koníky potkávám na okolních lukách a v lesích, vyhřebelcované a osedlané. Jsou to hezká shledání, podobná tomu Vašemu.
Dana Puchalská
2.4.2020 15:44
Ano koně, to je krása a elegance sama. Pohled na koně v přírodě je jedinečný zážitek.
Naděžda Špásová
2.4.2020 13:44
Marie, vím o čem mluvíte, koně jsou v naší rodině taky v oblibě, kromě našich dvou pejsků, králice a morčice, máme v rodině i koně. Tedy ten je naší dcery. :-)
Zuzana Pivcová
2.4.2020 12:04
Koně jsou krásní a moudří, ale pro mě za současných podmínek jen k dívání. V mládí jsem chvíli zkoušela jezdit, ale nehodila jsem se na to. Můj vztah k nim se tím však nezměnil.