Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
25.4.2020 16:31
Dnes jste to pane Nekvasile pojal stručně. Napište něco o mladici, jsem napnutá, jak tu budete nazývat.
Jana Šenbergerová
25.4.2020 15:44
Překvapivě krátké. Zdá se, že se vám s rouškou ani psát nechce. Humor bych od pandemie ani neočekávala, ale bývám za trefný vděčná. Tohle je spíš smutná skutečnost, a vám nemohla uniknout.
Věra Ježková
25.4.2020 07:07
Jsem od vás zvyklá na ledacos, ale tohle už je na mě moc (málo). To má být humor?
Jan Zelenka
24.4.2020 21:51
Tohle má být snad sranda? Tenhle blábol?!
Zdenka Jírová
24.4.2020 00:36
Jestli vás překvapil králík na vodítku na procházce v parku, tak mě ne. Moje sousedka v paneláku měla králíka a chodila ho pravidelně venčit do našeho parčíku mezi domy. Dokonce ho dávala i "na volno", nosila si sebou rozkládací židličku, na kterou si sedla a venčili se oba. Nebyla to žádná bláznivá bába, ale jen tichá, milá paní, která byla sama. Bohužel už zemřela. Docela mi chybí, dávala jsem jí pro králíčka zbytky zeleniny.
Irena Mertová
23.4.2020 20:00
Také jsem si říkala, co tedy dědek....
Hana Šimková
23.4.2020 12:42
Mně se Váš zvláštní humor líbí moc.
ivana kosťunová
23.4.2020 10:35
Jeden výjev z tisíce-dnes mi to humorné nepřipadá, ale opět oceňuji váš pozorovací talent.
Dana Puchalská
23.4.2020 09:35
Líbí..... :-) :-) :-)
Zuzana Pivcová
23.4.2020 09:29
Vy jste to pojal se svým klasickým svébytným humorem, ale mě někdy opravdu napadne, jak to vše nyní prožívají lidé, kteří mají svůj už hodně uzavřený malý svět. Zda vůbec trochu vnímají, o co jde. Na Chodově jednu takovou hodně starou paní také znám. Dosud jsem ji občas vídala, teď ne.