Jana Šenbergerová
25.4.2020 20:12
Ano, je toho příliš, ale když si uvědomím, co všechno musejí zvládat pracující, tak jako důchodce jsem vlastně spíše mimo dění. Co nechci slyšet, to mohu vypnout nebo nemusím poslouchat. Chci-li přiložit ruku k dílu, mohu, ale nemusím. Přestože patříme k ohroženější části populace, máme vlastně svým způsobem štěstí. I když, jak se to vezme a jak kdo. Zajímavě pojatý fejeton.
Jana Mesarčová
23.4.2020 19:48
Moc děkuji, paní Jano Kollinová. A malý přídavek....je to zajímavé....když jsem téma JE TOHO MOC v sobě rozebírala, tak se mi obzory otevřely a setkala jsem se v nich s písní Ondřeje G. Brzobohatého, kterou zpívá s Martou Jandovou, najděte si na youtube, má stejný název, ale s virem nesouvisí.
Jana Kollinová
23.4.2020 12:25
Paní Jano, děkuji za zpětnou vazbu, zejména za odkaz na galerii Dox. Máte můj obdiv.
Jana Mesarčová
23.4.2020 11:54
Děkuji za pochvalu fotky. Dlouho jsem přemýšlela, jakou fotku ke článku zvolit, aby nalákala čtenáře, aby doplnila napsané a vystihovala ten mglajz, který mne trápí, když otevřu net, noviny, poslechnu si v TV různá zpravodajství a besedy.
Je to interaktivní malba na zdi, která se vyvíjela v galerii Dox. Je v ní i moje účast. Paní Jano, Váš komentář mne pohladil, protože jste prokoukla můj záměr...propojit text s obrázkem a přemýšlet nad tím svým způsobem.
Jana Kollinová
23.4.2020 11:44
Autorka v článku popsala velice zajímavě své pocity, ale z mého pohledu je naprosto dokonalá titulní fotografie. Stačí se dívat a každý se zde najde, jedni se uvidí v davu, jiní se ztotožní s vězeňkyní v kleci, další jsou mimo zužující se kruh a jsou volní jako ptáci. Paní Jano, můžete prosím prozradit kde jste fotografii pořídila nebo lépe řečeno, kde lze tuhle zajímavou ptačí symboliku vidět. Děkuji.
Blanka Macháčková
22.4.2020 20:22
Cítím to stejně, jen mi to nejde tak vyjádřit. Dnes mám krizi a tento článek mi mluví z duše. Je toho MOC.
Marie Novotná
22.4.2020 19:02
Poslouchám jen tolik,aby toho bylo tak akorát pro moji hlavu.
Zuzana Pivcová
22.4.2020 15:09
Je toho moc, ale přece jen máme v sobě přirozenou schopnost cítit, co nám prospívá a co ne, a podle toho si alespoň něco ze stávajících možností vybrat.
Zdenka Soukupová
22.4.2020 14:17
Ano, je toho opravdu až příliš. Ale snažme se ještě chvíli vydržet a doufat... Já vím, snadno se to řekne. Jak píše Marie, netrapme se ví, než je potřeba.
Marie Doušová
22.4.2020 13:16
Říká se : Všeho moc škodí, a proto užívejme každý den , který nám byl přisouzen.......netrapme se věcmi ,které nemůžeme ovlivnit.......