Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Měchurová
8.5.2020 11:53
Aničko obdivuji Tě, že se nebojíš sama se procházet lesem. Já mívám v lese divný pocit, když se sama někdy vypravím do lesa. Mám to asi z těch všudypřítomných kriminálek. Beskydské lesy znám, manžel je Valach, tak ho to tam pořád táhne. Moc hezké fotky.
Dana Puchalská
8.5.2020 11:02
Elen, možný to je. Já znám můstky ve Frenštátě jen v létě a ze spodu,ale letos v létě tam jedeme a tak se zkusím kouknout. :-) :-)
Anna Potůčková
8.5.2020 10:58
Aničko procházky lesem jsou ty nejzdravější, nejkrásnější procházky. Já jdu zítra také - i kvůli konvalinkám. Díky za krásné fotky!
Elena Valeriánová
8.5.2020 10:35
Dano, to bude skokanský můstek. Zřejmě.
Elena Valeriánová
8.5.2020 10:34
Les a příroda vůbec i mně úžasně nabíjí baterku. Cítím se vždy o moc lépe. Aničko, na obr. 21 je nějaké zvířátko? Nemohla jsem určit, co to je. A žábu tu jsem letos viděla jen jednou. A dřív jich tady bývalo. Děkuji za procházku.
Danka Rotyková
8.5.2020 09:53
Paní Aničko, v duchu se s vámi projdu krásným lesem, ale opravdu zatím jen v duchu. Z Prahy je to trochu daleko, ale Beskydy mám v paměti z dětství, kdy jsme s rodiči bývali o prázdninách. Nikdy se nám nechtělo domů. 40 let už chodím do našeho Kunratického - Krčského lesa. Není to beskydský les, ale pro nás je to nádherná příroda.
Zuzana Pivcová
8.5.2020 09:49
Dobře, Aničko, žes riskla ten vstup na vlastní nebezpečí. Jinak bychom tu teď neměli přehlídku takových krásných fotek.
Dana Puchalská
8.5.2020 09:41
Aničko, nechci opisovat, ale musím.. Je to n á d h e r a. Chci se zeptat, co to je na fotce č .14? Vrtá mi to hlavou.
Eva Mužíková
8.5.2020 09:00
Aničko, tak takové procházky mám moc ráda. Umíš se dívat kolem sebe a podělit se s námi se zajímavými záběry. Taková " lesní bahniště" vždy obcházím se zatajeným dechem, naštěstí jsou vždy ve dne bez divočáků..
Marie Seitlová
8.5.2020 08:40
Aničko, krásně jsem se s tebou prošla tvým okolím. Možná se zítra tam někde budu s mladýma toulat. Chceme si udělat výlet někam do Beskyd. Máš nádherné fotky, až na jednu. Mám fobii z žab.
Načíst starší příspěvky