Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
2.6.2020 07:45
Prestehujte se na vesnici, ale to by nebylo žádné vzrůšo. Není skutečně co závidět takové bydlení.
Jana Šenbergerová
1.6.2020 22:35
Jak já jsem ráda, že bydlím v paneláku ve městečku velikosti vesnice. Na Žižkov by mě nedostali ani za zlaté prase. Raději si o něm občas počtu. :-)
Jana Kollinová
1.6.2020 13:00
Nebydlím na Žižkově, ale různé domácí bitky otřásají i naším paneláčkem. U nás to nejsou vesničtí přistěhovalci, ale nepřizpůsobiví spoluobčané, kteří berou příspěvek na bydlení a "zabydlují" nepoužitelným nábytkem, ale i různými pytli s blíže nedefinovaným obsahem vnější společné balkóny, suterén, sklepní chodby. Domluva naprosto nemožná. A přibývá jich geometrickou řadou, většinou jde o bratrance a sestřenice. To bydlím ve středu lázeňského města. :-(
Zdenka Soukupová
31.5.2020 14:48
To je fakt pravda? To si nedovedu představit. připadá mi to spíš jako scénka z nějakého divokého filmu. Tak jak říká Hana, dávejte na sebe pozor.
Hana Šimková
31.5.2020 14:32
Tedy Vy máte na tom Žižkově a ve Vašem domě opravdu těžký život. Tak dávejte na sebe pozor.
Dana Puchalská
31.5.2020 10:43
Bydlet v takovém domě, to je doslova o nervy.
Růžena Kuželková
31.5.2020 09:10
To je snad "scifi" a ne normální život,né? I když bydlet v nájemním domě(nemusí být majitelem občan,ale město) není žádná legrace,vím o tom své.Když mi před mnoha lety přišlo vyúčtování za vodu,tak jsem se zhrozila - v tu ránu jsem byla na dom.správě s tím,že žádám "budíky".Byl to maraton(řelka jsem,že mě nebude dělat problém "vtrhnout třeba na hejtmana" a to asi zabralo,protože jsem musela nechat podepsat všechny "partaje",že s tím souhlasí tak jsem brala jednu za druhou a tím,že musí podepsat,jinak je vystěhují - podařilo se - a nyní sice nemám "bazén na střeše" což jsem tenkrát uvedla,ale mám částku na dovolenou. Člověk se nesmí bát ozvat jinak ho "sežerou".
Anna Potůčková
31.5.2020 09:05
Panelákový život znám také a jsem ráda, že bydlíme v domečku a jak si co uděláme, tak máme a nikomu nic nevadí.
ivana kosťunová
31.5.2020 08:49
Kde to proboha bydlíte ?
Zuzana Pivcová
31.5.2020 08:24
Tak podobné výjevy bych u nás v domě nechtěla. Stačí mi, když mi občas dupou nějací noví nad hlavou. Na bydlení už jsem opravdu háklivá.