Tip na dovolenou: Zelený dům na Božím Daru
FOTO DNE: autorka

Tip na dovolenou: Zelený dům na Božím Daru

15. 6. 2020

Ježíšek nás o vánocích 2019 obdařil poukazem (moderně voucherem) na třídenní pobyt v hotelu Zelený dům, světe div se - na Božím Daru! Hotel se na obrázku jen zelenal, a jelikož jsem do zelené fanda, pěkně jsem se natěšila a zamluvila tam pobyt od 2. června.

města a obce Tipy na dovolenou 2020
Hodnocení:
(5.2 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Ženatová
Díky moc za milé přiblížení této zajímavé oblasti. Schránka vánočních přání je skutečně obdivuhodná.
Hana Nováková
Tam je krásně, díky za seznámení
Věra Ježková
Boží dar znám od dětství, stejně jako část Krušných hor. Několikrát jsem tam zavítala i později. Ráda jsem zavzpomínala. K mým největším zážitkům patří sešup z Klínovce lesní cestou na lyžích.
Alena Vávrová
Jůů, Ali, to zas byla spanilá jízda! Ty ze všeho vykřešeš maximum. Ale to taky díky dobrému a ochotnému panu řidiči! Tento kout na vlastní oči a nohy bohužel neznám, děkuji za info.
Zuzana Pivcová
Tady to vůbec neznám, jen jedinkrát jsme tudy jeli do NDR. Docela by se mi líbilo v málo obsazeném hotelu a ani by mi nevadila zabalená snídaně. Horší bývalo, když jsme někde na dovolené dostali na výlet s sebou místo snídaně nebo oběda balíček. To nebylo ono. Díky za pěkné vyprávění.
Daniela Řeřichová
Krušné hory jsem měla prochozené jako dítko, neboť zde mám mnoho příbuzných. Lázně Evženie v Klášterci nad Ohří jsou kouzelné, ale městečko i v době nepandemické je velmi ospalé.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%