FOTO DNE: autorka
Tip na dovolenou: Zelený dům na Božím Daru
15. 6. 2020Ježíšek nás o vánocích 2019 obdařil poukazem (moderně voucherem) na třídenní pobyt v hotelu Zelený dům, světe div se - na Božím Daru! Hotel se na obrázku jen zelenal, a jelikož jsem do zelené fanda, pěkně jsem se natěšila a zamluvila tam pobyt od 2. června.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
15.6.2020 16:06
Díky moc za milé přiblížení této zajímavé oblasti. Schránka vánočních přání je skutečně obdivuhodná.
Věra Ježková
15.6.2020 14:53
Boží dar znám od dětství, stejně jako část Krušných hor. Několikrát jsem tam zavítala i později. Ráda jsem zavzpomínala. K mým největším zážitkům patří sešup z Klínovce lesní cestou na lyžích.
Alena Vávrová
15.6.2020 12:02
Jůů, Ali, to zas byla spanilá jízda! Ty ze všeho vykřešeš maximum. Ale to taky díky dobrému a ochotnému panu řidiči! Tento kout na vlastní oči a nohy bohužel neznám, děkuji za info.
Zuzana Pivcová
15.6.2020 11:59
Tady to vůbec neznám, jen jedinkrát jsme tudy jeli do NDR. Docela by se mi líbilo v málo obsazeném hotelu a ani by mi nevadila zabalená snídaně. Horší bývalo, když jsme někde na dovolené dostali na výlet s sebou místo snídaně nebo oběda balíček. To nebylo ono. Díky za pěkné vyprávění.
Daniela Řeřichová
15.6.2020 11:47
Krušné hory jsem měla prochozené jako dítko, neboť zde mám mnoho příbuzných. Lázně Evženie v Klášterci nad Ohří jsou kouzelné, ale městečko i v době nepandemické je velmi ospalé.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA