Helena Votíková
26.9.2020 14:17
Tak to jsem celá já. Nedočtu si věci do konce. Kdybych si přečetla co píše paní Votavová, článek bych nepsala. I když si stále trvám na svém, že korespodence by mohla proběhnout přes datovou schránku, když jsem to tudy posílala. A má pravdu i pan Kolín, protože mi už volali z té předchozí pojišťovny, zda se opravdu chci odhlásit.
Jaroslav Kolín
25.9.2020 09:13
Včera mi od OZP přišla nová karta. Obyčejným dopisem. Těm obstrukcím s přihlášením (dopis do vlastních rukou) se nedivím, vyskytly se totiž případy, že pojištěnec byl bez svého vědomí přihlášen k jiné pojišťovně aby ten, kdo ho přehlásil, dostal od pojišťovny peníz za zprostředkování.
Naděžda Špásová
23.9.2020 19:16
Ahoj kamarádko, chceš něco vědět? Několik let jsem v OZP pracovala, zase tak špatná pojišťovna to není. Ne, že bych se jí chtěla zastávat, odešla jsem ve zlém, ale jsme tam celá rodina a odejít nehodláme. Nějak jsem nepochopila, co tě tak dožralo, že by ta datová schránka? Nové klienty zpracovává přepážka, dat. schránky odd. OSVČ. S přihlášením nemá nic společného. Aspoň to tam takhle chodilo. Fronta na poště k zlosti je. (ʘᴗʘ✿)
Jaroslava Handlová
23.9.2020 15:35
Helenko, z toho by nebylo veselo nikomu. Úplně Tě chápu. Dobře, že jsi to zde zveřejnila, ačkoliv k takové možnosti Tě ta pojišťovna nenabádala, :-) zato jiných způsobů OZP doporučila habaděj. Tak to nesmíš nechat ležet ladem ty nabídnuté slevy a výhody.
Hana Polednová
23.9.2020 13:00
Helenko, s úsměvem jsem si přečetla a nestačím se divit. Také mi kartičky chodí poštou do schránky. Oznámení zásilky s modrým pruhem mě vždy znejistí a začínám přemýšlet, co se děje. Tak tohle by mě fakt také dostalo. Naštěstí se u nás na poště tak dlouho nečeká.
Alena Tollarová
22.9.2020 19:34
A to si představ, o co bys přišla, kdyby sis nestihla tu důležitou doporučenou zásilku do vlastních rukou vyzvednout! Pošli to někam do černých ovcí, dostaneš triko, protože tohle je fakt na palici.
Zuzana Pivcová
22.9.2020 19:00
Helo, obdobná zkušenost. Když mi mělo končit období platnosti karty pojištěnce VoZP, vydala jsem se do budovy pojišťovny v Bělehradské, abych to nahlásila a zajímala se o novou. Bylo mi řečeno, že průkazy, které platí do 31. 12., budou posílat poštou. Skutečně to přišlo do schránky v normální obálce. Bydlím v paneláku, kde je ve vchodu 30 schránek. Nejsou to žádné trezory, nepochybně by se tam leckdo šikovný dostal.
ivana kosťunová
22.9.2020 17:51
Helenko, mám podobné zkušenosti. Bylo by to k smíchu, kdyby ty drahé a zbytečné dopisy nebyly hrazeny z peněz, které odvádíte vy na zdravotní pojištění, a které pak chybí jinde. U mne je to tak na Katastru nemovitostí v Semilech. Ačkoliv já důsledně koresponduji přes svoji datovou schránku, \katastr mě stejně důsledně obesílá písemně. Nevím, proč je pro úřad těžké zjistit si moji datovou schránku, třeba Policie ČR mi do ní automaticky poslala tu drahou fotku mého auta za 1000,- Kč, a nemusela jsem jí nic hlásit. Když my to máme povinné, proč státní úředníci ne ? No a co se týká zbytečné korespondence pojišťovny, vysvětluji si to tak, že ten přebytek úředníků tam se musí nějak zaměstnat, aby zdůvodnili svoji činnost. Takže jedni rozesílají dopisy, druzí kartičky :))
Věra Ježková
22.9.2020 17:30
Helo, to je skutečně Kocourkov. Já jsem k OZP taky kdysi přešla, od VZP. Už si nepamatuju, jak to probíhalo. OZP sídlí naproti našemu domu.
Dana Puchalská
22.9.2020 16:02
Helenko, máš recht, kam se hrabe Kocourkov. Naše pobočka pošty je to samé, jak se říká
bleděmodrém.... Jak já Ti rozumím. Aneb.. Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě. Kdyby si koupili hejno holubů, šlo by to určitě líp.
Načíst starší příspěvky