Módní přehlídka Zlín 24. září 2020
Foto: autorka

Módní přehlídka Zlín 24. září 2020

26. 9. 2020

Do roka a do dne, a to doslova, se uskutečnila další módní přehlídka ve Zlíně. I když nynější doba těmto akcím moc nepřeje, přes to všechno určitě bude mít na co vzpomínat každý, kdo přišel a odložil strach z nakažení nemocí covid-19.

Na tuto akci se mnou jela i má dlouholetá kamarádka Vlasta, která byla i mojí dlouholetou spolupracovnicí v Čokoládovnách a opravdu jsme už společně zažily velkou spoustu různých událostí. A to jak v osobním životě, tak v tom pracovním. 

Nechci zde popisovat všechno od první minuty naší cesty do Zlína. Zkrátka na místo určení jsme dojely natěšené, a než vše začalo, tak jsme se již na nádraží setkaly s Majkou M. a po domluvě jsme šly na kávu do kavárny Továrna. Zde k našemu úžasu na nás čekala Helenka Č., což už byla záruka toho, že se nudit nebudeme a že dojde i k nějaké veselé příhodě. A také že došlo. A to, když jsme si říkaly, kdo by měl ještě dojet či dojít na módní přehlídku. Načež Helenka řekla: "Měla by dojít ještě nějaká Měchurová." Netušila však, že sedí naproti ní tváří v tvář. Tak jsme všechny vyprskly smíchy. Ona totiž Helenka Majku neznala, viděly se zde zcela poprvé. Až jsme se tedy vychechtaly, tak Helenka i já jsme se snažily dovolat těm, o kterých jsme věděly, že se akce zúčastní. Díky hovoru pak za námi na kávu došla také Libuška K. Po vypití kávy, a některé si k ní dopřály také jahodový zákusek, jsme se odebraly do další kavárny, kde měla být módní přehlídka. 

Již při cestě jsme potkávaly ženy i muže oděné do dobových kostýmů a bylo jasné, že to bude zase velmi líbivý program. A to se také potvrdilo. Snad mně dáte za pravdu po zhlédnutí mých fotek. Hanka si dala opravdu záležet, určitě to byla spousta bezesných nocí, kdy spřádala plány na program, a než to vše vyřídila a zařídila, tak jí to sebralo jistě spoustu času. A starost, jak to bude s pandemií Covid 19, jí to vše určitě ještě více zkomplikovala.

Tímto Hance moc děkuji, opět jedna nezapomenutelná akce, na kterou jistě nejen já budu dlouho a moc ráda vzpomínat! Hanko L., moc velké díky, bylo to úžasné!!!

Videa Heleny Vambleki Červenkové:

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Hanka Lancová je skvělá organizátorka a přehlídka určitě byla skvělá. Já bych dodala - na shledanou v lepších (nekoronavirových) časech :)
Eliška Murasová
Aničko, skvělá přehlídka, škoda, že jsem se nezúčastnila. Loni jsem byla nadšena. Charlestonky jsou boží i ostatní fotky, jsi šikulka.
Naděžda Špásová
Aničko, koukám, že to bylo veliké, hezké fotky. :-)
Daniela Řeřichová
Moc hezký článek s fotografiemi ilustrujícími přátelskou atmosféru. Modelky jsou sympatické a hlavně přirozené, bez falešných póz. Skvělý nápad s dobovými kostýmy a zapojením všech generací. Dovedu si představit, kolik starostí, času a neviditelné práce je za organizováním takové akce, ale odměnou je určitě sdílená radost. Věřím, že všichni byli spokojeni.
Dana Puchalská
Aničko, povedl se Ti krásný článek, který je hezký a navíc je i okořeněný humornou poznámkou. Jak už psala Zuzana. A fotky jsou opravdu parádní. Modelky byly kočky. Děkuju Ti, že jsem si ji mohla prohlédnout i já doma. P. S. Móda první republiky byla krásná.
Alena Vlčková
Tak to mě mrzí, že jsem tam nebyla. Ještě nedávno jsem tady hledala, zda přehlídka bude, ale bez úspěchu. No a teď je už pozdě :-) Škoda, vloni byla moc pěkná.
Zuzana Pivcová
Hezká reportáž, společenská i soukromá. A Helenčin výrok o té, která ještě má přijít, mě rozesmál.
Alena Vávrová
Četla jsem již včera. Bezva akce, pěkně zdokumentovaná, díky!
Hana Polednová
Aničko, nádhera. Hezký článek a fotky se Ti povedly. Je prima setkání íčkařek při takové příležitosti. Musel to být úžasný zážitek, módní přehlídka se moc povedla a vaše setkání též. Díky.
Marie Seitlová
Aničko, krásný článek z krásné módní přehlídky ve Zlíně. Ta je vždy moc pěkná a dobře připravená Hankou L. Letos jsem tam s vámi nemohla být, tak alespoň tak jsi mi ji přiblížila. Krásné fotky, krásné záběry, díky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

21%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

19%

Ušetřený čas

19%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

20%