Jitka Mošovská
3.10.2020 19:01
Vando zdravím, na ostrovu Hvar - městečko Vrboska je tvůj druhý domov. Těším se na setkání v Praze.
VANDA Blaškovič
2.10.2020 18:01
Jitko, bylo dobře, že jsi se mi ozvala. Jen malinko upřesňuji: Jeli jste trajektem na ostrov Hvar do městečka Sučuraj....:)
Marie Ženatová
1.10.2020 11:49
Chorvatsko je skutečně nádherné - přeji mnoho štěstí*
Dagmar Bartušková
1.10.2020 08:03
Jitko, ráda jsem tě vyprovodila k busu, kterým jste všichni vyrazili do Chorvatska. Účastnice jsem tedy viděla na vlastní oči. Myslím, že máš velkou šanci... V této zemi jsem nikdy nebyla. Muselo to být bezva, workshopy, kamery a vůbec celkový pobyt. Parníky mám ráda. Článek i fotky super. Pokud to vyjde, ráda ti přijdu fandit. Věřím, že vyhraješ. ;-))
Dana Puchalská
30.9.2020 23:43
Chorvatsko je nádhera sama. A jestli pominou všechna opatření s covidem bude snad i finále v Divadle Mana pěkné.
Jitka Mošovská
30.9.2020 19:07
Dámy jsou různých profesí, povahy, vizáže a věku (nejvíce kolem 50 let). Mezi nimi omládnu, i když ve volné disciplíně, nevím co můžu očekávat. Navázala jsem kontakty, na galavečeru přislíbena reklama ička a několik rezervovaných míst.
Alena Várošová
30.9.2020 18:38
Jitko,doufám,že naproti covidu,jste si soustředění všechny užily.Nikdy jsem v této oblasti nebyla.Byla jsem tam taky přihlášená už na tento rok,co už finále bylo začátkem září v Praze Protože tam byla přihlášená paní,která mě práskla u EU báby,že jsem napsala svůj pravdivý názor,že na závěrečním setkání důchodců nám hodila organizátorka štrůdl na stůl a odporoučeli se domů,a že celá DR 2018 byla podprůměrná.Původně to měl být Ples a přivařili nás čtyři DR 2018 k seniorům v Hradci Králové,kde jsme měly půlhodinový vstup.Tak za to mi anulovali výhru za Hlas srdce co mi dali diváci ,tak jsem to zrušila. Jinak jsem přišla o 400-Kč za přihlášku,ještě že jsem dopředu neplatila to soustředění v Chorvatsku které vyházelo skoro na 10 litrů.Tak Ti přeji,aby sis finále užila.
Marie Měchurová
30.9.2020 15:52
Drvenik znám moc dobře - prožili jsem tam před pár lety krásné dva týdny. Chodili jsme na výlety do nádherných hor, které se tyčí nad tímto zálivem. Bylo tam ubytované i známé duo Eva a Vašek. I když nejsem zrovna jejich obdivovatelka, docela se jejich zpěv do přímořské atmosféry hodil, a zlákal nás i k tanci.
Jitka Chodorová
30.9.2020 14:20
Chorvatsko je také moje srdeční záležitost, byli jsme tam 7krát, je tam krásně na mnoha místech. Těším se na palcování, ráda Tě podpořím Jitko.
Naděžda Špásová
30.9.2020 13:21
Chorvatsko mám taky ráda, byli jsme tam dvakrát. Hezké fotky. :-)