Jana Jurečková
6.1.2022 14:14
Můj dřívější kocourek Mikeš I se ztratil, ale za týden byl zpět. Proto věřte, že se může vrátit.
Lenka Kočandrlová
10.10.2020 18:00
Kočky se objevují a mizí....Už se staráme o pět bezdomoveckých koček a dvě máme naše.K tomu se ještě vtírají další dvě až tři.Lidi si nenechají kočku vykastrovat a ona pak plodí a plodí,už jsme dali tři nalezené kočky vykastrovat ! Bohužel někdo někde zásobuje ves koťaty a není tomu konce....
VANDA Blaškovič
10.10.2020 13:20
Helenka Červenka10.10.2020 12:10
Vando, už je po optimismu, doufala jsem, že se vrátí...ale už to vzdávám. Je mi to o to víc líto, protože jsem měla tu čest "Pana Kocoura" vidět, hladit, fotit. Smiř se s tím a na jaře si pořiď kočičku novou.
VANDA Blaškovič
9.10.2020 09:59
Zuzano, ahoj, děkuji za úpravu článku, ale mne nejde odkaz, Pan kocour ve Vrbosce, přímo rozkliknout. Nebo to tak nefunguje? Děkuji.
VANDA Blaškovič
9.10.2020 09:52
Milá děvčata, smířili jsme se s tím, že Mourek prostě odešel a je mu někde třeba i líp. Děkuji vám za vaše reakce. Článek v Seznamu jsem si našla. Je otřesný. Kdybych ho četla dříve, dávala bych na Mourka větší pozor. Ale přiznám se, že žádné ty děsivé věci popisující v článku, jsem tady u nás neviděla. Děvčata, hlavně vy si u nás doma chraňte zdraví. To je nyní nejdůležitější. Koronavirovou situaci sleduji a věřím, že se zlepší. Přeji optimistické, slunné dny a ještě jednou děkuji za slovíčka. Vanda
Zuzana Pivcová
8.10.2020 15:17
Ještě se zmíním, že Marcelina spolužačka s manželem mají v Týně kočku Růženu. Chodí volně po zahradě a několikrát se už řadu dní nevrátila domů. Jednou však již kriticky dlouho, takže ji oželeli. V sousedství mají pána, kterého vždy viděli, jak se s kočkou zastavuje, hladí ji, obdivuje. Žil sám a čas od času vyjížděl jako TIRák do ciziny. A to se kočka vrátila, nebyla vyhublá, vyděšená. Usoudili, že si ji ve své samotě zavírá k sobě, a aby jí neublížil, tak ji před odjezdem pustí ven. Lidé jsou všelijací.
Jana Šenbergerová
8.10.2020 14:21
I když kočky nemáme, máme řadu "zkušeností" s těmi od přátel. Černý kocour Čičik je náš kamarád, o kterého jsme se nejednou rádi starali, když byli přátelé delší dobu mimo bydliště. Jednou zmizel začátkem víkendu. Celý víkend ho marně hledali, nikde v okolí nebyl. Pak se nečekaně objevil vyhladovělý a neobvykle přítulný. V blízkosti jsou garáže, tak jsme došli k názoru, že do některé vběhl a byl tam zavřený někým, kdo právě odjížděl na víkend. A ještě se musím zmínit o dalším případu, kdy odjížděli na dovolenou a požádali nás o dohled nad domem a zahradou a s lítostí nám oznámili, že o kocoura se starat nemusíme, protože už není. Jednou se nevrátil a už týden po něm není ani vidu, ani slechu, takže ztratili naději. Než se za čtrnáct dnů vrátili, byl doma. Nikdy se nepřišlo na to, kde byl. Přeji vám, aby se také vrátil, ale je tu i druhá možnost a vyloučená není ani některá další.
Marie 00000
8.10.2020 10:11
Je to smutné. Moc bych v jeho návrat nevěřila.
Jarmila Komberec Jakubcová
8.10.2020 08:29
Ahoj Vando, tvůj krásný kocourek už se asi nevrátí. Je to příliš dlouhá doba od jeho zmizení. Chápu co prožíváš. Také miluji své kočičáky a každý den co pouštím Piškota na zahradu večer trnu strachem zda se vrátí. Britunku raději nepouštím nikam.
Alena Vávrová
7.10.2020 21:18
Ahoj Vando, také jsem ten článek na Seznam.cz koncem srpna četla - že na Hvaru vypuknul doslova pogrom na kočky. Zmizení Mourínka do toho časově bohužel zapadá, je mi to moc líto, byl to moc roztomilý tvoreček.
Načíst starší příspěvky