Ilustrace: pixabay.com
Fenomén televize
16. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Doušová
16.10.2020 13:03
Reklamu nemusím a zeleného mužíka okamžitě přepínám.Vím , že některé televize z reklam žijí,ale je to pro mě nutné zlo.....Dobře jste to napsal....
Jana Šenbergerová
16.10.2020 12:17
Pěkně jste to napsal. Já sice reklamy slyším a využívám, jak jste to uvedl vy, ale naštěstí si je nevybavuji ani nepamatuji. U mě funguje jedním uchem tam a druhým ven. Vadí mi, že jsou mnohem hlučnější než běžný program a někdy mám pocit, že i dohromady delší, než to, do čeho se mi pletou.
Anna Potůčková
16.10.2020 11:38
Myslím že není televizního diváka, který by neznal Alzáka. A pak další známá reklama je ta vánoční s prasátkem. Ale už je zrovna u této verze napodobenina premiéra, jak si nenasadil roušku - určitě ji také mnozí znáte.
Věra Ježková
16.10.2020 09:36
Jendo, na to, že tě televize příliš nezajímá, ji máš dobře zmáknutou. Pobavil jsi mě. Zaujaly mě ty ztrácené funkce. Reklamní přestávky jsou vhodné taky na to, aby si člověk přinesl nějakou mňamku. Alzáka nesnáším, Alzu jsem ale vzala na milost. Mám ji pár metrů od domu a můžu si do ní objednat přes internet různé zboží, např. čajové lžičky - jako nedávno. S rychlým doručením a bez poplatku. :-)
Hana Šimková
16.10.2020 08:25
Již dříve jsem napsala článek Jak se zbavit zelené příšery a také článek Moje milé reklamy. Velmi vám rozumím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA