Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Vladislava Dejmková
27.10.2020 05:58
Děkuji všem, kteří tady přispěli do diskuse. A těším se, že pro nás nějaké hádanky připraví i pan Jaroslav K. Aspoň si zaluštím i já.
Jaroslav Kolín
26.10.2020 22:41
Paní Dejmková, už se na tom pracuje. :-)
Eva Mužíková
26.10.2020 17:35
Dobrý Vlaďko, Tvé hádanky mám ráda. Uhádla jsem tu třetí, první mne napadla - buzola, druhou jsem se ani nepokusila ... Jen tak dál...:)))
ivana kosťunová
26.10.2020 13:28
Vlaďko, dobrý, vždyť je to zábava. Díky za ni. Ty dvě jsem uhodla, a těším se na další
ivana kosťunová
26.10.2020 13:20
Anebo mladík vyndá z batohu kus masa a hodí ho lvovi, který ho pronásleduje
Eliška Murasová
26.10.2020 11:58
Anebo- mladík má 12 dioptrii, z batohu vyndá brýle, jinak by se utopil v potoku, co loukou protéká :-) Vlaďko, mám moc ráda Vaše hádanky
Mirek Hahn
26.10.2020 10:40
Jsem pro druhou správnou odpověď : mladík je alergik a před rozkvetlou loukou vyndá z batohu antialergikum :-)
Vladislava Dejmková
26.10.2020 10:21
Já beru hádanky jako zábavu, vždycky se najde někdo, kdo má nějaké výhrady. Jistěže jsem hádanku č.1 našla a řekla si, ta je dobrá, když mě napadlo, jak ji vyřešit, napadne to i další. A jelikož jsem člověk, který nikdy padákem neskákal a tudíž netuší, jak je velký, tak jsem neměla podezření, že by mohlo být zadání nepřesné. Takže ještě jednou, jde o jen zábavu. Ostatně pár vhodných hádanek může na tyto stránky přidat každý a jít se svou kůží také trochu na trh.
Jaroslav Kolín
26.10.2020 10:20
Autorce nic nevyčítám. Dala odkaz na zdroj a neměla tudíž důvod se domnívat, že tam uvedená úloha není korektní.
Zuzana Pivcová
26.10.2020 10:16
No, a myslím, že je teď Vlaďka v situaci, do jaké se někdy dostanu já v Kvízu. Hádanku určitě někde našla. Dá ji jako vtipnou pro pobavení a neprověřuje ze všech stran, zda je to absolutně správně. Zkrátka ji odněkud převezme. A pak se samozřejmě stane terčem kritiky, ta chyba se sveze na ni. Docela mě to mrzí, a ne za sebe.
Načíst starší příspěvky