Foto: Zuzana Pivcová
Má naděje smysl?
6. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
6.11.2020 17:53
Naděje jistě smysl má, bez ní by život snad ani neměl cenu. Podzim je pro mne dobou zklidnění, usebrání se. Vzpomněla jsem si na dávno zapomenutou písničku Nadi Urbánkové: „Vždycky zbývá za šesták naděje, proč se tedy bát, ztráta hlavy poslední v řadě je, říká to i kat…“. Umím to ještě dál.
Jan Zelenka
6.11.2020 15:27
Stephen Hawking, britský teoretický fyzik, který zemřel v roce 20018, řekl, že "Pokud existuje život, existuje naděje.“ Nenechme si ji ničím a nikým vzít.
Jindra Hubačová
6.11.2020 14:57
Haničko, děkuji, píšeš moc hezky i já věřím a doufám, máme naději a ta umirá poslední.Omlouvam se za hvězdy, nechtěla jsem zkazit hezké hodnocení, ujela mi ruka.Mej se hezky !
Anna Potůčková
6.11.2020 13:51
O naději by se toho jistě dalo napsat hodně. Vždyt naději vkládáme do našich dětí, v naději žijeme každý. Někdo žije v naději, že se např. uzdraví, zatímco jiný žije v naději, že postaví třeba dům, nebo koupí auto apod.
Zdenka Soukupová
6.11.2020 13:39
Hanko, zase napište. Vaše texty čtu ráda, protože jsou krátké, jasné, srozumitelné. A v tomto textu přišla naděje i ke mně.
Marie Doušová
6.11.2020 13:37
Hano,vše co napíšete si vždy ráda přečtu a těším se na další rozjímání,povídání a lásku k životu. Dík....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA