
Ilustrační foto: pixabay.com
Moje nezapomenutelné kuchařské speciality
29. 11. 2020Bylo mi devatenáct, když jsem si po maturitě našla zaměstnání na Mostecku a ubytování v podnájmu. V továrně nás nebylo mnoho, takže závodní kuchyni jsme neměli a při práci v laboratoři konec konců nebyl problém něco jednoduchého uvařit nebo ohřát.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vladislava Dejmková
29.11.2020 09:20
Jsou to hezké vzpomínky na začátky vaření. Má je snad každý, ale ne každý to dovede tak hezky vyjádřit.
Vladislava Dejmková
29.11.2020 09:20
Jsou to hezké vzpomínky na začátky vaření. Má je snad každý, ale ne každý to dovede tak hezky vyjádřit.
Jana Šenbergerová
29.11.2020 08:12
Ani úporná rýma mi nemůže zkazit hezký pocit z vašeho článku. Zpříjemnil mi nejen ráno, ale dobře mě naladil na celý den. Děkuji!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA