Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Šenbergerová
11.12.2020 23:34
Díky za vysvětlení. Není proč se omlouvat, všichni jsme tu jednou začínali. Teď už to bude jen lepší. Ať se vám tu líbí a daří.
Blanka Lazarová
11.12.2020 22:35
Omlouvám se, ale je to můj první článek a tak je tak trochu nepovedený. Fotky jsou tam dvakrát , jsou nalepený na sobě a popisky u nich byly, ale špatně. Snad si s tím příště poradím líp.
Dana Divišová
11.12.2020 21:40
Rozhledny mám ráda. Zrovna tak výstupy na skalní útvary jako Pravčická brána a její vyhlídky. Naposledy jsem byla na Komáří vížce a na Janovské rozhledně, v Německu na rozhledně v Bad Schandau. Taky Tiské stěny jsou úchvatné s výhledem do okolí. Dá se říct, že rozhledny vyhledávám. V Praze mám ve výškách prolezlé snad všechno, co je přístupné.
Věra Ježková
11.12.2020 21:02
Rozhledny mám ráda, ale mám k nim respekt. Vystoupám, ale někdy se mi klepou kolena. Škoda, že jste nenapsala, které rozhledny to jsou. Výhled z 10. patra bych si odpustila. Na strom jsem nikdy nevylezla a už nevylezu.
Zuzana Pivcová
11.12.2020 17:49
Pohledy z rozhleden a věží, ale i z horních pater výškových domů jsou úžasné. Kovové konstrukce, kdy při stoupání vidím hloubku pod sebou, však už v současnosti nemůžu, podlamují se mi nohy, takže bohužel.
Jana Šenbergerová
11.12.2020 15:38
Moc hezké, ale postrádám, o jaké rozhledny jde. Pokud mohu někam vyšlapat, nebo i jinak vylézt, tak neodolám. Ta stonožková rozhledna na úvodní fotografii se mi líbí. Tu určitě zdolá každý, třeba i na vozíku. :-)
Daniela Řeřichová
11.12.2020 15:24
To je hezký článek a fotografie. Osobně mám z výšek respekt, ale druhýma očima se ráda podívám.
ivana kosťunová
11.12.2020 14:27
zajímavé téma. Myslím, že bych upřednostnila rozhlednu Kobylí.
Vladislava Dejmková
11.12.2020 13:47
Také mám ráda rozhledny. Tu co mám nejblíže, je také docela nová. Ale už jsem na ni vylezla několikrát. Moje srdeční záležitost je rozhledna na Žalým. Tam jsem byla jako první ve svém životě a ráda se tam vracím.