Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Martina Růžičková
3.1.2021 19:48
Věro, dobře jsi to napsala. Přeji tobě i všem ostatním, aby jim tento nový rok přinesl pořádnou převahu toho dobrého.
Hana Nováková
2.1.2021 10:47
Věrko, díky za článek, přeji Vám pohodový celý rok a nejen tento, ale i ty další a další a to za notné podpory zdraví a dobré nálady.
Věra Ježková
2.1.2021 08:24
Jani, ještě poznámka. Stagnace pro mě bylo šest týdnů jarní karantény. A pohoda to rozhodně nebyla. Měnit jsem nemohla nic. Byl mi změněn způsob života a já jsem se tomu musela přizpůsobit.
Věra Ježková
2.1.2021 08:18
Děkuji podruhé. :-)
Jana Šenbergerová
1.1.2021 19:37
Věro, přeji ti dobrý rok. Pro mě je dobrý každý, který prožiju. Pohoda, to je stagnace, průšvih mě donutí ke změně. A o tu jde při každém průšvihu, osobním i světovém. Souhlasím s příspěvkem Jendy Z.
Soňa Prachfeldová
1.1.2021 19:32
Nerada bilancuji, to jsem musela v práci. Přesto člověku prolétne hlavou, co vše se stalo a jak to ovlivnilo můj život i ostatních. V osobnim životě se člověk přece jen obává o své nejbližší i o sebe, zejmena když se ten šílený vir dostane do rodiny. Náš klub se nescházel, je mi líto žen, které žijí samy a moc se na scházení těšily. Přece jen jsme tvorové společenští a tahle izolace může být pro někoho velmi těžká. Přesto věřím, že tenhle rok se to změní k lepšímu co nejdříve. Přeji všem zdravé klidné dny!
Zuzana Pivcová
1.1.2021 19:01
Jsi moc upřímná, toho si vážím, že dovedeš vyjmenovat pozitivní i negativní. Tak ať Tvé pozitivní zatíží misku vah v tomto roce víc.
Eva Mužíková
1.1.2021 18:52
Věrko, musím přiznat že i já začínám podléhat této špatné době. Čeho je moc, toho je příliš. A to žiji na rozdíl od Tebe v krásné přírodě, nemusím se vyhýbat lidem kvůli obavě, že mne nakazí a samota mi jinak vyhovuje. Uklidňují mne jen občasné rozhovory se synem, který v lepší dobu věří.
Věra Ježková
1.1.2021 17:35
Děkuji za vaše komentáře. K bilancování mě dovedla právě mimořádnost roku. Navíc si myslím, že ohlédnutí za uplynulým rokem je přirozené. Jsem v pohodě, ale růžovou budoucnost hlásat nebudu. Ovšem ráda se nechám příjemně překvapit. Každý den prožiji něco hezkého, umím se radovat z maličkostí. Plánuji v horizontu maximálně 14 dnů.
Naděžda Špásová
1.1.2021 16:30
Věrko, bilancovala jsem tak trochu před tebou. Jak jsem psala, jsem pesimista, ale asi to zkusím trochu potlačit. Moc nadějí na zlepšení nevidím. Přeju ti v roce 2021 zdraví a spoustu zážitků. :-)
Načíst starší příspěvky