Ilustrační foto: pixabay.com
Plynutí dnešních dnů aneb vzpomínky a realita dámy v letech
22. 1. 2021Sedím u počítače a přemýšlím, co dál. Za chvíli půjdu ven se svým malým psem. Kde jsou ty časy, kdy jsem pečlivě rozmýšlela, co si vezmu na sebe, jakou kabelku a doplňky. Výběr cest byl nepřeberný.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
22.1.2021 14:43
Chodím do práce, takže se oblékám normálně, kalhoty, triko, nebo svetr, malování jsem omezila na oční linky a stíny. Řasy si dělám už jen občas. Učesané vlasy jsou samozřejmostí. Skříň je narvaná k prasknutí, přesto si oblečení stále kupuji. Šperky nemusím, zato bižuterie je u mně stále jedničkou. Stará ještě neznamená ošuntělá.
Hana Šimková
22.1.2021 13:20
Tak si myslím, že to máme asi všechny stejné. Jenom to přežít a nezestárnout natolik, aby to oblečení co máme už na nás nevypadalo trapně.
Vladislava Dejmková
22.1.2021 12:35
Omlouvám se za málo hvězdiček. Přidávám *****. Skočily tam “samy” při mém pohybu na tabletu. Jinak s obsahem článku souzním. Nosím dvě tři věci stále dokola. Pro zachování dobrého pocitu si občas ztmavím obočí a musím si barvit vlasy.
Anna Potůčková
22.1.2021 12:33
Doufejme, že přijde zase doba, kdy budeme moci většinu z toho, co jsme mohli dělati před rokem, a že nám nebudou vidět jen oči, ale také rty, které si většina žen tak ráda maluje. Pod rouškou namalované jsou zcela zbytečné
Marie Měchurová
22.1.2021 11:29
Máte svatou pravdu, doba se změnila, všechno je a jde úplně jinak. Taky si krátím čas přebíráním skříně a zásuvek. Občas se hezky obléknu a natřásám se před zrcadlem. Nedávno jsem ve starých dokumentech po rodičích našla obálku s deseti stokorunami z roku 1961. Už jsem čtyři prodala na jednom portále na PC. Třeba se s jarem všechno změní. Myslím ale, že už nic nebude jako dřív. Děkuju za zamyšlení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA