Život s písničkou
FOTO: autorka

Život s písničkou

3. 2. 2021
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
Už jsem napsala článek o tom, jak si zpívám a ve škole děti určitě nezpívají , protože do ní nechodí. Ano i to je škoda.
Anna Potůčková
Krásný článek. Ač moji předci (maminčini sourozenci) byli hudebně nadaní, tak já z hudby toho moc nepodědila a zpívám falešně. To však nebrání tomu, abych si občas nějakou písničku nezazpívala. A u táboráku, nebo na nějaké oslavě se zapojím a tony které nevytáhnu, nezpívám, abych nekazila písničku.
Daniela Řeřichová
Moc hezký článek! Také je mi líto, že se dnes už nezpívá. Pamatuji letní večery u ohníčku s trampskými písničkami, věčnými hity V+W nebo Suchého se Šlitrem. Zpívalo se na rodinných oslavách k tanci, zpívali jsme v autobusu na školním výletě atd. Sourozenci chodili do lidušky, měli jsme doma pianino a zpívali jen tak. V naší velké rodině se zpívá při sešlostech, zvávali jsme i profesionálního klavíristu. S dcerou si taky zpíváme, zvlášť když si pouštíme šansony a k tomu si dáme sklínku vína. Já miluji moravské písničky, zpívám si pro sebe, i když falešně.
Naděžda Špásová
Zdenko, hezky napsané. Já sice hudební sluch mám, ale zpívat neumím, hlavně se stydím. Když poslouchám rádio, tak si sem tam i brouknu. Mám ráda zahraničí interprety, z těch našich skoro nikoho. :-)
Zuzana Pivcová
Jako děti jsme v Lomnici někdy veřejně vystupovali s pěveckým sborem dospělých Bořivoj. Po pubertě jsem si pokazila hlas napodobováním hlasu Přenosilové a Kubišové. To už se nikdy dobře nesrovnalo. Se sestrou si někdy u ní zazpíváme při (její) kytaře. Sama doma si sem tam trochu brumlám.
Jana Hošková
Tak u nás se zpívá, paní Zdenko.Všichni mí vnoučkové zpívají hezky a já je v tom od narození podporuju. Naučila jsem je odmala některé lidové písničky, které neznaly třeba už ze školky, ale taky několik písniček s texty pana Svěráka. A doufám, že budou takhle jednou zpívat svým dětem. :-))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%