Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Blanka Lazarová
22.10.2021 13:45
Tak si tak brouzdám po íčku a ejhle - Praha v bílém - moc pěkná. A za chvíli tu bude zase. Snad se mi podaří podobná procházka bílou Prahou letos. Dlouho už jsem v Praze v zimě nebyla. Děkuji za pěknou podívanou.
Jaroslava Handlová
5.3.2021 08:51
Nádherné. Praze to moc sluší v té modrobílé kráse. Ráda jsem se díky Vám prošla známými místy.
Hana Rypáčková
17.2.2021 08:30
Krásná zasněžená Praha...
Daniela Řeřichová
16.2.2021 14:06
Milé moje spřízněné duše. Děkuji za hezké vzkazy. I vy máte svůj domov ve svém srdci.
Anna Potůčková
16.2.2021 13:49
Danielko, moc krásné fotky. Prahu mám daleko, tak aspon ji vidím na krásných zimních fotkách.
Soňa Prachfeldová
16.2.2021 07:41
Krásné vyznání, ano i když se toulame v životě různě, každý myslím má svůj kout, kde zůstává, nebo se často vrací. Je to jeho nedílnou součástí. Praha je nádherná.
Eliška Murasová
15.2.2021 22:36
Danielo, krásné vyznání. Modrobílá místa nádherně nafocena, děkuji !
Hana Polednová
15.2.2021 21:40
Danielko, opět nádhera. Přesně tak to cítím. Prahu miluji, i když v létě utíkám na venkov, ráda se do ní vracím. Nádherně jí to sluší v té modrobílé, jak píše i Martina.
Martina Růžičková
15.2.2021 21:29
Danielo, Praze to v modrobílém na vašich fotkách náramně sluší! Děkuji za krásnou podívanou i vaše vyznání lásky k domovu. Narodila jsem se na pražské Štvanici a celý život v Praze bydlím. I když z ní ráda prchám do přírody, neumím si bez ní svůj život představit.
Helena Přibilová
15.2.2021 16:46
Paní Danielo, slovy jste vyjádřila přesně to, co cítím i já. Ať už se ocitneme kdekoli ve světě, zažíváme krásu mnoha jiných zemí, vždy máme potřebu vracet se do míst, kde máme svůj domov, své kořeny. V některých předchozích komentářích jsem se zmínila, že mým domovem je jižní Morava, kde jsem se narodila, prožila své dětství a mladá léta. Ale již třicet let za svůj domov považuji i Prahu, která je pro mě jednoznačně nejkrásnější metropolí na světě. Pokaždé když se zatoulám do míst, která jste tak krásně zachytila na svých fotografiích, si říkám, jaké mám štěstí, že žiji v tak nádherném městě.
Načíst starší příspěvky