Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Měchurová
2.3.2021 19:35
Přesně před rokem jsme byli na Pustevnách a s nám i tři naši vnuci. Bylo tam krásně, taky jsem stvořila fotoreportáž pro íčko. Potom už se všechno omezilo. Ráda vzpomínám a děkuju za připomenutí. Hezké fotečky.
Marta Nosková
2.3.2021 11:21
Aničko, děkuji za krásnou procházku místy, která mám moc ráda.
Šárka Nováková
2.3.2021 08:45
Krásná zimní fotogalerie, potěšila mě.
Soňa Prachfeldová
2.3.2021 07:47
Ahoj Aničko, nádherné zachycení zimy .
Anna Čípová
2.3.2021 06:38
Děkuji všem za milé komentáře. Měla jsem štěstí na krásné počasí. Až dodatečně jsem zjistila, proč tam bylo tolik lidí. Ostrava měla jarní prázdniny.
Anna Potůčková
1.3.2021 19:31
Aničko obrázky jako z pohádky! Moc za ně děkuji, zimní krajina je kouzelná! Nemusíme ani do zahraničí, kolik krásy máme v naší krásné zemi.
Eliška Murasová
1.3.2021 17:26
Aničko, překrásné fotky. A ty výhledy, až se tají dech. Muselo to být i náročné fyzicky po neprošlapaných cestičkách. Holt je to vášeň ... Děkuji Ti za zážitek!
Helena Přibilová
1.3.2021 10:46
Paní Aničko, děkuji Vám za nádherné fotografie z tohoto krásného koutu naší země. Pustevny mají své kouzlo v každé roční době. Pod sněhovou pokrývkou je mám možnost vidět poprvé. Také obdivuji zajímavé sochy vytvořené z ledu. Je škoda, že s jarním táním jejich krása pomine...
Irena Mertová
1.3.2021 09:31
Moc krásné...
Irena Drob
28.2.2021 20:29
Krásný výlet za nádherného počasí, na pondělí tam bylo dost lidí, že? Byla jsem na Pustevnách v září také ve všední den a bylo lidí opravdu hodně.
Načíst starší příspěvky