Fotoreportáž: Ahoj z Pusteven
Foto: autorka

Fotoreportáž: Ahoj z Pusteven

28. 2. 2021

Na Pustevnách v pátek 12. února za nepříznivých povětrnostních podmínek dokončili umělci svá díla ze sněhu a ledových kostek. To musím vidět. Ale o víkendu ani náhodou, to tam bude hodně lidí.

Výlet jsem si naplánovala na pondělní odpoledne. A byla to dobrá volba. Nádherné počasí, úžasná viditelnost a vše pod nadýchanou sněhovou peřinou. Tu krásu neumím popsat slovy, snad fotografie poví více. I moje dušička byla v peříčku. Lékaři tvrdí, že po prodělaném covidu získá člověk imunitu na 3 až 6 měsíců. Věřím, že mají pravdu a já jsem během výletu nikoho neohrozila.

Přeji pěkné dny a mějte se fajnově.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Nádherná fotoprocházka kouzelnou zimní krajinou. A ty výhledy! Díky za krásnou podívanou :-).
Eva Mužíková
Aničko, to je náááádhera. Kdybych neměla tady u nás možnost vidět podobnou krásu na vlastní oči, asi bych i trochu záviděla...
Naděžda Špásová
Krásná příroda i fotky, sněhu bylo letos všude až až.
Alena Vávrová
Překrásné zimní fotky, Aničko. Taky na Pustevny a na celý sraz i60 tam u vás ráda vzpomínám.
Alena Tollarová
Takhle zasněžené stromy jsem neviděla celou zimu, o ledových sochách ani nemluvím. Na Pustevny moc vzpomínám. Byla jsem tam poprvé někdy v roce 1971 nebo 72 se školou, tak to jsme jeli ještě tou původní lanovkou. A pak na to, kdy jsme se při příležitosti setkání i60 vypravili na druhý konec republiky. Už se tam asi nepodívám. Tak aspoň Tvým prostřednictvím.
Jana Šenbergerová
Tak málo barev a přesto taková krása. Zima čaruje a Anička ta její kouzla krásně dokumentuje.
Marie Ženatová
Milá Aničko moc Ti děkuji za tu nádhernou bílou procházku úžasnou částí Beskyd *
Vladislava Dejmková
Krásná krajina, úžasné fotky. Děkuji.
Zuzana Pivcová
Nádherná krajina, do té se sníh moc hodí, díky, Aničko.
Marie Seitlová
Aničko, děkuji za nádhernou procházku po Pustevnách a okolí. Fotky máš překrásné. Děkuji za zimní kout Beskyd. +***** *****

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%