Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
31.3.2021 21:34
Není to lehké psát poezii, která má hloubku, ale když ji má autor, pak to jde samo.
Jana Kollinová
30.3.2021 14:56
Děkuji za odkaz. Nahlédla jsem a s pokorou a úctou obdivuji ty, kteří nám nabízejí dokonalost slova, myšlenek a pocitů.
Dalibor Polanský
30.3.2021 14:33
Jani, tady je odkaz pro vysvětlení.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Akrostich
Jan Zelenka
30.3.2021 14:00
Dalibore, moc pěkné. Taky jsem jich několik napsal.
Jana Kollinová
30.3.2021 13:54
S potěšením čtu poezii íčkařů. Po přečtení Vaší dnes zveřejněné tvorby jsem pochopila, že poezie má neuvěřitelné možnosti a mnohdy nabízí zajímavé výzvy. Při čtení veršů mě zaujala symbolika prvních a posledních písmen veršů, která tvoří slovo SMUTEK. Pochopila jsem, ale nenašla jsem vysvětlení slova AKROTELEUM. Co to je? Co to značí? Děkuji předem za vysvětlení.
Irena Mertová
30.3.2021 13:12
Hezky jste si pohrál :-)
Hana Šimková
30.3.2021 09:48
Raději sněte o té radosti. Smutku už bylo dost. Ale báseň má docela hloubku.
Marie Měchurová
30.3.2021 09:36
Už aby ten smutek utek, všude bylo veselí. Musíme si ještě počkat, co nám život nadělí.
Hana Nováková
30.3.2021 09:27
Pane Polanský, mám ráda vaše básnění, i když je cela odlišné od Zuzky, ale má svoji hloubku, dáváte citlivě najevo své emoce. Nejsem odborník na veršování, čtu básně hlavně srdcem, což se mi u Zuzky i vás dost daří a často se i k nim vracím, což je zase co říci. Spíš inklinuji k próze
Dalibor Polanský
30.3.2021 09:01
Zuzano, nejenže umíte dodržovat veršovanou formu, ale vaše poetičnost se s ní navíc krásně snoubí.
Načíst starší příspěvky