FOTO: Pixabay
Z Vesmíru přicházejí znamení
7. 5. 2021Jsou věci mezi nebem a zemí, pro mě jsou to znamení, která mě dovedou k něčemu, o co vůbec neusiluji, a naopak věci, o které usiluji sebevíc, se prostě bez požehnání Vesmíru nedostaví.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Kočandrlová
8.5.2021 15:41
Stačilo mi ,že jsem na laminátové kánoi ,která musela být dost plná,aby držela na vodě, a to bohužel nebyla,splula s mým budoucím manželem malý kus řeky Ohře a to ze Sokolova do Varů.Nikdy předtím jsem neseděla v lodi a muž jednou. Celkem dvakrát jsme se převrhli,několikrát se štěstím sehnuli hlavu před pobřežními padlými kmeny....Když jsem vstala ze sedátka,měla jsem obtisklé na zadku drážky z prkýnka po několik hodin....Později jsme si koupili nafukovací kánoe,pluli i s dětmi ,ale to už byla skoro idyla.
Jitka Caklová
8.5.2021 14:44
Nic se neděje, jen jste chtěl zvýraznit svoji důležitost v mém příběhu. Já jsem se neprala o první místo na hřbitově, to byla úplně jiná záležitost. Takže u mě dobrý, každý jsme nějaký :-)
Martin Vrba
8.5.2021 14:37
Nic se neděje, já jen oklikou napsal na víc slov to, co jste sama Vy na na konci článku sama napsala - cituji: "Až po návratu, když jsem viděla v televizi záběry, jsem si uvědomila, že jsem vlastně v danou chvíli měla víc štěstí než rozumu, ale stálo to za to!"
Jitka Caklová
8.5.2021 14:06
Nevím, jakou rychlostí v zatáčce jezdíte, aby předjíždějící potřeboval k předjetí 150km/hod. Ale to už nemá s tématem mého článku nic společného. Takovéto coby, kdyby jsou záležitosti na tři věci :-)
Martin Vrba
8.5.2021 13:18
Paní Caklová - ano, já v životě moc neriskuji a vůbec nemám pocit, že bych o něco přicházel, nikam se neženu, když mne například někdo předjíždí v zatáčce na plné čáře rychlostí 150km/hod, tak si vždy vzpomenu na svého učitele v autoškole, který o takových říkával: „Na ty kašlete, ti se perou i o první místo na hřbitově.“ Jo - tací pak mají i malé pomníčky u silnic, mají podobné pomníčky u divokých řek i vodáci na raftech, co třeba řeky Cetina nebo Zrmanja – „zdobí“ břehy i tam?
Jitka Caklová
8.5.2021 09:54
Pane Vrbo, je to Váš pohled a názor a já Vám ho neberu. Osobně, můj pohled od Vašeho je naprosto odlišný. Od určité doby se spíš heslem: "Kdo se bojí, kaká v síni." :-)
Martin Vrba
8.5.2021 09:06
Paní Caklová, tak trochu na mne působíte jako „sympatická – ale neřízená střela“. Copak Vy nevíte, že si musíme dávat pozor, někdy se stane, že si i hlavní řídící musí od stroje s vesmírnými znameními odskočit a na chvilku si za páky sedne nějaký nekvalifikovaný trouba, který už mnoho lidí dostal místo na piedestal jen do černé kroniky? Ono u vesmírných znamení platí dvojnásob ono přízemní Gottwaldovské: „Důvěřuj, ale prověřuj!“ Paní Caklová, Vy jste spíše měla asi z pekla štěstí, možná že Vám už dokonce šili dres pro „pekelnou pěchotu“ a došly jim koflíky, tak jste ještě tady. :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA