FOTO: Pixabay
Z Vesmíru přicházejí znamení
7. 5. 2021Jsou věci mezi nebem a zemí, pro mě jsou to znamení, která mě dovedou k něčemu, o co vůbec neusiluji, a naopak věci, o které usiluji sebevíc, se prostě bez požehnání Vesmíru nedostaví.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
7.5.2021 19:36
Možná kdybych byla o dvacet let mladší, ale když si teď představím, co divoká voda ve Slovinsku obnáší, obchází mě mráz a hrůza. Jsi dobrá, žes to zvládla a necouvla. Odvážnému štěstí přeje. :-)
Marie Ženatová
7.5.2021 18:11
Článek jsem si přečetla milá Jitko jedním dechem - jsi skutečně obdivuhodná*
Zuzana Pivcová
7.5.2021 17:19
Takový sportovní výkon bych zrovna s Tebou nespojovala, ale je fakt, že vlastně o Tvých dřívějších zálibách nevím nic. Tak tohle Tě opravdu posílilo a vyprávění se dobře četlo.
Marie Měchurová
7.5.2021 17:03
Klobouk dolů, to musel být hukot. Na divoké vodě to není žádná sranda. Tomu říkám zážitek na celý život.
Soňa Prachfeldová
7.5.2021 16:26
Pane jo, to jsi byla dobrá . To bych nedala. Jezdila jsem s dětmi v kánoi, ale jen na klidné vodě. A pak ještě gumový člun, to jsme zažili srandy.
Anna Potůčková
7.5.2021 16:23
Odvážnému štěstí přeje a zdá se, že Tobě přálo něolikanásobně. Já bych do toho nešla. Četla jsem také pomalu na jeden nádech.
Alena Vávrová
7.5.2021 15:25
No Jíťo, ty se nezdáš! Jako bývalá kajakářka na stojaté vodě (Mácháči), palcuji!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA