FOTO: Alena Tollarová
Prší, prší, jen se leje, tak na Ranou pojedeme
20. 5. 2021To bylo tak – šla jsem koupit něco úplně jiného a on tam visel. Visel a díval se na mě. Na krku měl cedulku – jsem Tvůj, jsem úplně poslední a stojím jen 199,- Kč. Batoh.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Irena Mertová
19.5.2021 13:36
Hezká krajina a fotky. Takhle v teple a suchu doma se článek hezky čte :-)
Jitka Hašková
19.5.2021 13:06
Aleno, i přes déšť to byl moc za zajímavý výlet. Díky za vyprávění i fotky.
Vlasta Ledlová
19.5.2021 11:53
Přišla jsem před chvílí domů poté, co nás po půl hodině z tenisového kurtu vyhnal liják. A moje zklamání se rozplynulo po přečtení tohoto vtipného článku. Díky. No co se dá dělat, tak to příště zkusíme znova. (-:
Daniela Řeřichová
19.5.2021 09:48
Hezká reportáž okořeněná vtipem a doprovázená pěknými fotografiemi, díky.
Elena Valeriánová
19.5.2021 09:40
Velmi ráda se s tebou toulám po tvých turisticko fotografických pěšinkách. Tvé kroky vedou po zajímavých místech a foto dokumentace je zajímavá, pestrá, bezchybná. A když do tohoto koktejlu ještě namícháš takové rozverné povídání jako dnes, je to pohlazení po duši a kapky pro dobrou náladu.
Věra Ježková
19.5.2021 09:39
V dešti chodím ráda. Kolem Rané jsem kdysi několikrát projížděla autem. A sledovala paraglidisty.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA