FOTO: autorka
Moje nezapomenutelné prázdniny.
26. 6. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Doušová
26.6.2021 19:38
Pane Václave Soukupe, rozmazlená holčička jsem určitě nebyla a dokonce tyto vzpomínky mají i jiné děti ,které tam byly se mnou. Po čase jsem se opravdu dozvěděla , že to byl skutečně kocentrační tábor předělaný na pionýrský./asi v té době se to hodilo/. Byl opklopen ostnatými dráty. Tolik fantazie ,abych si to vymyslela opravdu nemám. Jsem ráda , že jste nikdy nic takového zažít nemusel.
Zuzana Pivcová
26.6.2021 19:09
Kdysi jsem tu měla příspěvek o svém jediném pobytu na pionýrském táboře. Bylo to až po 7. třídě, když umřel tatínek a už jsem byla v Pionýru. Docela se mi tam líbilo, byl zaměřen dost sportovně a získala jsem 1. místo v běhu na krátkou trať. Akorát se mi nelíbilo, že nám kontrolovali dopisy. Já jsem v té době byla hodně hubená a celkově mi moc nechutnalo jíst. Na táboře se to změnilo a já se docela cpala. Aby měla maminka radost, napsala jsem: Mám tu pořád hlad. Hlavní vedoucí si mě zavolal a co prý to píšu, že si budou myslet, že nedostaneme najíst. Musela jsem to opravit, že jsem to myslela, že mi tam chutná jíst.
Václav Soukup
26.6.2021 16:19
Jezdil jsem na PT ve stejné době jako Vy a patrně jste byla hodně rozmazlená holčička. Přirovnávat
je ke koncentračnímu táboru je prostě nadmíru nevhodné !
Alena Vávrová
26.6.2021 14:49
Na PT jsem byla jen jednou jako malá školačka a naštěstí pak už nikdy více. V místě (někde tady na severu) byla zrovna povodeň, od silnice z autobusu nás převáželi do tábora na pramicích. Ti starší, co měli být pod stany, se museli vejít, než opadla voda, do táborové budovy. I pak jsme byli věčně mokří a bylo nám zima. Jedno plus si pamatuji, že tam byl prima pan kuchař a měla jsem se dobře aspoň po této stránce. Stýskalo se mi a naše cimra měla starou protivnou vedoucí. Když jsme někam šli, museli jsme zpívat - děsný odrhovačky. Na borůvkách jsme taky byli, ale ty šly pak do kuchyně a byl borůvkový koláč. Dokonce mám foto na památku.
Dana Puchalská
26.6.2021 14:30
Já jsem byla asi šťastné dítě. Na tábor jsem jezdila moc a moc ráda. Od mala až do téměř dospělosti. Nejdříve coby děcko a pak jsem byla praktikantka.A moc na ten tábor ráda vzpomínám. Byl vodácký a neměl chybu.
Jana Šenbergerová
26.6.2021 13:57
Asi jsem měla štěstí. Byla jsem jako dítě na táboře jen dvakrát a žádné špatné vzpomínky na to mi nezůstaly. Možná byly tak špatné, že jsem je raději vytěsnila.
Jana Šenbergerová
26.6.2021 13:57
Asi jsem měla štěstí. Byla jsem jako dítě na táboře jen dvakrát a žádné špatné vzpomínky na to mi nezůstaly. Možná byly tak špatné, že jsem je raději vytěsnila.
Jan Zelenka
26.6.2021 13:00
Tento zážitek je dost neobvyklý. Já byl na táboře jen jednou a byl skvělý se sportovními soutěžemi a perfektním vedoucím. Měla jste bohužel smůlu.
Hana Šimková
26.6.2021 12:35
Tak to opravdu nebyl hezký zážitek. Také jsem jezdila na pionýrské tábory , ale líbilo se mi tam.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA