Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Anna Čípová
12.7.2021 15:55
Jani, znám některé fotografie pana Štreita. V bývalé márnici rožnovského kostela byla výstava jeho černobílých fotografií z vesnického prostředí. Jednotlivé fotografie se mi líbily, ale jako celek působily depresivně. Asi to bylo tím prostředím.
Jana Šenbergerová
11.7.2021 20:05
Jitko, až ho potkám příště, omluvím se mu.
Jitka Hašková
11.7.2021 09:13
Jméno znám, ale podobu ne. Neodvážila bych se zveřejnit jakoukoliv fotku kohokoliv, zvláště někoho takto známého bez jeho souhlasu.
Eva Mužíková
10.7.2021 14:32
A je to. nikdy jsem toto jméno neslyšela.
Marie Faldynová
10.7.2021 06:12
Díky za možnost rozšířit si obzory, to je opravdu osobnost, která stojí za naši pozornost.
Alena Vávrová
9.7.2021 21:51
Trošku si na tom zakládám, že mne kromě jiného zajímají i osobnosti našich fotografů. Spojitost osoby fotografa "par excelence" pana J. Štreita a Sovince jsem znala. A kolem hradu Sovince jsem několikrát jela z Jeseníků.
Irena Mertová
9.7.2021 15:00
Znám jeho fotky, jeho podobu jsem neznala :-)
Dana Puchalská
9.7.2021 11:41
Jani, děkuju za objasnění .... :-) :-)
Jana Šenbergerová
9.7.2021 10:21
Eleno a Naďo, vaše radost je i mou radostí. Že ho bude znát i někdo mimo naši oblast, kde je občas možné se s ním potkat, s tím jsem moc nepočítala. Když jsem si ho našla ve Wikipedii, žasla jsem nad šíří jeho činnosti, a to o něm něco vím.
Elena Valeriánová
9.7.2021 09:21
Jindřich Štreit je Pan fotograf! Alespoň pro mne. Byla jsem dvakrát na jeho výstavě a to byl pro mne opravdu silný zážitek. Jeho fotografie jsou plné lidských příběhů, ze života. Mám i jeho knihu fotografií Brána naděje. Už ji mám nachystanou znovu si ji prohlédnout. Jani, znovu děkuji.
Načíst starší příspěvky