Tip na výlet: Svět škodovek
Foto: autorka

Tip na výlet: Svět škodovek

14. 7. 2021

V sobotu 10. 7. se poprvé otevřelo Muzeum škodovek, s adresou Mrač 73. V obci Mrač, muzeum ale nenajdete. Najdete ho poblíž silnice Čerčany – Poříčí nad Sázavou asi 1,2 km od nádraží v Čerčanech.

Na své si přijdou nejen milovníci rychlých kol, ale pokochá se i dámské oko. Automobily jsou nádherně zrekonstruované. Je zde k vidění vládní speciál, vozy různého zaměření: sanitka, pohřební vůz, sportovní vozy, závodní a okruhové speciály.

Vstupné pro seniory: 100,-Kč, otevřeno je úterý-neděle 10-17h. Detailní informace i ohledně možnosti výletů do okolí naleznete na www.svet-skodovek.cz

Prohlídněte si prosím přiložené fotografie, opravdu muzeum stojí za návštěvu. Klobouk dolů před touto partou nadšenců.

cestování Tip na výlet
Hodnocení:
(5.2 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Daniela Řeřichová
Paráda - muzeum i fotky, díky.
Alena Velková
Skvělý nápad na výlet s vnukem, díky.
Dana Puchalská
Helo,děkuju za zajímavý článek a nádherné fotky. Myslím,že bychom tam mohli zajet. Manžel kdysi škodovku vlastnil. A mám pocit,že je na jedné fotografii.
Helena Přibilová
Děkuji za zajímavý tip na výlet. Toto muzeum bude jistě zajímat manžela, dlouhá léta jsme vlastnili škodovku.
Alena Tollarová
Už jsem o tomto muzeu také zaslechla a moc mě láká k návštěvě. Po shlédnutí fotek ještě víc, už jsem se podívala na trasu. 90 km, hodina a čtvrt, D8 je právě v rekonstrukci, takže potěš koště. Spíš na podzim :) Prima tip.
Naděžda Špásová
Ahoj Helo, to jsou krásný autíčka, dobrý tip na výlet, akorát to je trochu z ruky. Nás čeká Blatná. :-)
Alena Vávrová
O tomto nově otevřeném muzeu jsem již také četla a moc by mne zajímalo.
Zuzana Pivcová
Takovýto typ muzeí mám moc ráda - auta, motorky, železnice. Spojují mě s historií, cestováním, vlastními zážitky. Díky, Helenko.
Martina Růžičková
Díky za tip. Bezva jste ta vystavená auta nafotila. Mně se nejvíc líbí to, které veze medvídky :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

21%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

19%

Ušetřený čas

20%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

20%