Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Eliška Murasová
18.7.2021 23:28
Aničko, Ty umíš proměnit každou barvu na zajímavou. Mám ráda hnědou, barvu země. Má tolik odstínu...
Anna Čípová
17.7.2021 17:59
Ještě jednou děkuji a mám radost, že se tu objevují barevné fotoreportáže. Když pátrám po určité barvě, tak mám pocit, že se na svět kolem sebe dívám jinak než dosud.
Soňa Prachfeldová
15.7.2021 08:45
Dopadlo to výborné Aničko .
Jaroslava Handlová
14.7.2021 22:11
Aničko, Tvoje fotky mají šmrnc, i když „proběhly" blátem a jinými nevábnými kulisami. Umíš hledat záběry, díky za ty hnědé odstíny.
Marie Seitlová
14.7.2021 10:50
Opět krásná fotoreportáž na téma hnědá. Umíš se koukat kolem sebe a perfektně nafotit a popsat. Dvě hlavy jsem viděla. Těším se na další barvu.
Martina Růžičková
14.7.2021 08:58
Moc hezké záběry na hnědé téma. Hnědou vnímám jako uklidňující barvu. Mám radost, jak se tu barevné fotoreportáže množí :-)!
Anna Čípová
13.7.2021 20:06
Blanko, hledám šedou ve městě a chci projít rožnovský průmyslový areál. Díky vnukům, kteří propadli kouzlu triků na koloběžkách, mám fotky ze dvou skateparků. A v přírodě snad taky něco objevím-
Anna Čípová
13.7.2021 19:53
Děkuji za komentáře, jsou pro mě velkým povzbuzením pro přípravu dalších fotoreportáží. Souhlasím, že každá barva je zajímavá,. Rozhodující pro mě je, jaké emoce vyvolávají.
Blanka Lazarová
13.7.2021 19:49
Aničko, bravo, jsem zvědavá na tu šedou. Přemýšlela jsem o ní, ale je to samej chrom, stříbro, šedé domy, chodníky,.... a moc šedé jsem v přírodě neobjevila. Budu ještě koukat a uvidím ???
Marcela Pivcová
13.7.2021 16:08
Dříve, tedy před léty, jsem hnědou barvu vůbec neměla ráda, připadala mi nevýrazná, dávala jsem přednost jasným živým barvám. Teď se mi líbí, třeba i kombinace různých odstínů hnědé. Fotky jsou pěkné!
Načíst starší příspěvky