Rodinný sjezd - Moje nezapomenutelné prázdniny
FOTO: Alena Velková

Rodinný sjezd - Moje nezapomenutelné prázdniny

17. 7. 2021

Nejraději mám, když se v létě neplánovaně sjede celá naše velká rodina na chalupě v jižních Čechách. Líbí se mi, když se tam objeví tolik členů rodiny, že se už do domu nevejdeme a musí se bydlet i ve stanech.

Soutěž: Nezapomenutelné prázdníny vzpomínky
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martin Vrba
Z článku je cítit pohoda, je to moc hezky napsané, také děláme rádi taková setkání, ale už bez přespávání a ve stanech spaly vždy jen děti – ty malé pak i s maminkou. Děti tomu dávají tu správnou energii, jinak se to začne vždy točit kolem nemocí. Často hrajeme scrabble, nebo jiné vědomostní hry. Nikdy nesmí chybět dobré jídlo. Kačena vede a je trvale naší nejoblíbenější společnicí se zelím a bramborovým knedlíkem, ta se nikdy neomrzí a zahřeje od žaludku a rodinní příslušníci pak od srdce. Ze zvířat nám dělají společnost jen toulaví a kocouři ze sousedství, psy nemáme a nechceme žádné, hodně našich členů cestuje po celém světě a když marodil náš (nenáš) kocour a pak umřel, tak jsme z toho byli špatní celý rok a já ho pořád ráno slyšel, jak se svým hlubokým hlasem hlásil o jídlo. Nyní takové setkání právě plánujeme na oslavu narozenin (vždy jich několik spojíme dohromady – jinak by to nešlo zvládnout). Dříve jsme i grilovali, ale snažíme se žít už přece jenom trochu zdravěji. Všem lidem, kteří udržují krásné přátelské příbuzenské vztahy i s těmi členy, kteří už třeba „nestíhají“ pro nemoc a stáří vše pochopit, moc fandím a vám za pěkný článek děkuji.
Zuzana Pivcová
Pobavila jste mě, i když při útěku pejska mi pěkně zatrnulo.
Daniela Řeřichová
Hezká historka psaná s nadhledem a humorem, díky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%