Módní přehlídka portálu i60 rozzářila Fajnový dvůr v pražském Radotíně
FOTO: Petr Buček

Módní přehlídka portálu i60 rozzářila Fajnový dvůr v pražském Radotíně

2. 10. 2021

Krásné prostředí, krásné modelky a navíc krásné počasí. Takto jednoduše by se dala shrnout dnešní akce v Městské části Praha 16 - Radotín, kde se otevřelo nové komunitní centrum, sloužící zdejším obyvatelům - dětem, mládeži, dospělým i seniorům.

Na prostranství nazvaném "Fajnový dvůr" se předvedly místní kapely a v dopoledním i odpoledním vstupu také modelky portálu i60.cz společně s radotínskými seniorkami, které sklidily obrovský aplaus publika. 

Oděvy propůjčily dámám společnosti Textil House a Ulla Popken a k nim jako doplňky předvedly dámy i pánové kožené kabelky a tašky české rodinné firmy Hajn. Módní přehlídku doplnila dvě taneční vystoupení zbraslavského klubu KAT.

Podívejte se, jak to dnes v Radotíně na Fajnovém dvoře vypadalo.

móda Modelky
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.9 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Oldřich Čepelka
Fakt dobrý. Nápad i provedení. (těm několika štramákům mezi ženami jsem záviděl, že jsem tam nebyl.)
Dana Procházková
Musím souhlasit s paní Mužíkovou, dámy plných ženských tvarů takového oblečení "nevynesou", naopak, existuje dost šatů, které jsou i na těchto dámách šik.
Jitka Hašková
Bylo to v Radotíně krásné.
Jitka Mošovská
Krásné. Měli jsme dva vstupy, v 11 hod a 14.hodin. Radotínské ženy připravily občerstvení. Pan Ing. Raška měl trpělivost po celou dobu přehlídky a zajistil odvoz na další spoje. Děkujeme a těšíme se zase příště.
Elen Zajíčková
Paní Lucie, ve Vintage shopu najdete krásné kousky a materiály ,které se v řetězcích vůbec nevidí. Pravé hedvábí ,pytlovina, kvalitní len, ručně tkané krajky, věhlasné značky. A také šaty ze salonů. Jen je nevýhodou, že si nemůžete vybrat velikost. Ve Vintage shopu pro model, který vás zaujme, vybíráte modelku. Ne opačně. . Ale stojí za to to zkoušet. A jestli to máte u cesty, tak se zastavte i častěji. Teď ve čtvrtek bude nová kolekce. Přeji štěstí při výběru.
Lucie Kubelková
Děkuji paní Elen, Ulla Popken mne celkem překvapila, nikdy se mi tam nic nelíbilo..nepříjemný materiál a hlavně špatné zpracování, ... oblečení vybírám tak, že jen nejprve obrátím naruby a koukám, jak kvalitně jsou provedené švy, sesazený materiál a pod., a vše naprostá katastrofa (včetně UP). Kouknu do Vintage shopu, mám jej po cestě domů, tam by mohly být pěkné kousky. Dobré zkušenosti mám s malými butiky většinou mimo Prahu... třeba poslední úlovek mám z Berouna :-)
Elen Zajíčková
Paní Kubelkova, zajděte si do Vintage shopu, Dukelských hrdinů 26, je to přímo na zast. tramvaní Veletržní palác, jen pár metrů od ní. Celá kolekce za přehlídky z Pelleho vily je odtud. V Radotíně jsme kombinovaly tyto modely s modou současnosti ,z butiku ULLa POPKEN, v Arkádách.
Lucie Kubelková
Pani, modely krásné... třeba c. 3,5 nebo 7, pak puntikovane šaty, sede šaty s vázankou.... je možné někde uvést značky modelu? Když se podívám do běžných kolekci z řetězců, je to bída, bída.....
Soňa Prachfeldová
Chválím !
Elen Zajíčková
Paní Mužíková, kdyby jste tu dámu ve fialovém puntíku viděla, tak by jste napsala určitě " líbí". Za tento model jsem moc ráda, protože tuto dámu vystihuje jako nic jiného. Ona prostě je " třešínek na dortu" celé přehlídky. Zlatíčko, sluníčko, a pohodář v jedné osobě. Puntíky vidím ve tvaru její tváře, očí, ve tvaru brýlí. A tak puntík byl jasná volba. A malý puntík? Ten by na ní zaniknul. Je to přece paní plných ženských tvarů , která ale s noblesou vynese cokoliv, a vše jí vlastně sluší. A vy jí to uvěříte. Užasná a inspirativní dáma.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%